Dolar 32,5305
%-0.05
Euro 34,7968
%-0.2
Altın 2.425,910
%-0.17
Bist-100 9.711,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da konserli bahar coşkusu

Bornova'da konserli bahar coşkusu

Bornovalılar baharın coşkusunu Bornova Belediyesi Çamdibi Türk Sanat Müziği Korosu ile yaşadı.  Tolga Meriç’in konuk sanatçı olduğu “Bahar Konseri”nde renkli ve anlamlı görüntüler yaşanırken, vatandaşların coşkusuna Başkan Olgun Atila da ortak oldu.

  • Ege Postası
  • 08.04.2017 - 10:44

Bornovalılar baharın coşkusunu Bornova Belediyesi Çamdibi Türk Sanat Müziği Korosu ile yaşadı. Bornovalı Sanatçı Tolga Meriç’in konuk sanatçı olduğu “Bahar Konseri” Çambibi Nedret Güvenç Sahnesi’nde gerçekleşti.

Türk Sanat Müziği’nin birbirinden güzel eserlerinin seslendirildiği konserin sürprizi, Grup Radole ile İZFEM’nin halk oyunları ekibi oldu.

Koristlerden Binnaz Özden’in yöresel kıyafetler içerisinde Grup Radole eşliğinde söylediği şarkı büyük beğeni toplarken, bir diğer korist Yaşar Zade’nin şarkısında keyifli anlar yaşandı. İZFEM’in Roman Dansları Ekibi, şovlarıyla geceye ayrı bir renk kattı.

Gecenin finalinde ise önce İzmir Marşı, ardından 10. Yıl Marşı hep bir ağızdan söylendi. Çamdibi’ndeki coşkuya ortak olan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Cumhuriyetimize ve geleceğimize hep birlikte sahip çıkalım. Buradaki birlik ve beraberlik ülkemizin her yerinde hakim olsun” diye konuştu. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.