Dolar 32,5917
%0.36
Euro 34,8356
%0.3
Altın 2.494,870
%0.42
Bist-100 9.628,00
%1.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da semt sahaları yenileniyor

Bornova'da semt sahaları yenileniyor

Bornova Belediyesi, ilçenin dört bir yanındaki semt sahalarına yenilerini ekliyor, mevcutlarını da yeniliyor.

  • Ege Postası
  • 05.01.2017 - 11:01

İzmir'de amatör maçlara ev sahipliği yapan en önemli tesislerinden olan Bornova Belediyesi Yusuf Tırpancı Sahası'nın zemini yenilendi. Yenilenen futbol sahası FIFA'dan da onay aldı. Kısa bir aradan sonra resmi maçların tekrar oynanmaya başladığı tesise, ek tribün de yapıldı.

Bölgedeki amatör kulüplerin antreman yapması için projelendirilen Işıkkent Sahası tamamlanma aşamasına geldi. Zemini kaplanan ve tel örgülerle çevrelenen sahanın soyunma odalarının inşaatı da tamamlanmak üzere. Işıkkentli sporseverlerin heyecanla bitmesini beklediği saha şu anki görüntüsüyle bile göz kamaştırıyor.

Amatör maçların oynanabileceği nizami ölçülerdeki Naldöken Sahası'nın yapım çalışmaları da hızla devam ediyor. Etrafı kapatılan saha, yapılan drenaj çalışmasıyla zemin kaplamaya hazır hale getiriliyor. Sahayı çevreleyecek tel örgülerin monte edileceği istinat duvarları örüldü. Tüm bunlarla birlikte tesisin soyunma odalarının yapımına da başlandı. 

Bornova'daki 38 amatör kulüp, Bornova Belediyesi'ne ait Pınarbaşı, Doğanlar, Taç Sanayi, Yusuf Tırpancı sahaları ile Bornova Şehir Stadı'nı kullanıyor.

Bornova Belediyesi son iki yıl içerisinde eski köy yerleşimleri olan Eğridere ve Çamiçi mahallelerindeki gençler ve çocukların kullanımı için de çim ve halı sahalar yaptı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.