Dolar 32,5601
%0.06
Euro 34,9887
%0.46
Altın 2.426,020
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da sokak basketbolu heyecanı

Bornova’da sokak basketbolu heyecanı

Bornova Belediyesi ve Bornova Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Basketbol Turnuvası büyük heyecana sahne oldu. Down Sendromlu gençlerin katılımıyla daha da anlam kazanan organizasyon ilgiyle izlendi.

  • Ege Postası
  • 19.10.2017 - 10:47

Bornova Belediyesi ve Bornova Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Basketbol Turnuvası, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda yapıldı. Üç gün süren organizasyon kadın-erkek karışık oyunculardan kurulu 8 takım katılımıyla gerçekleşti. Turnuva, İzmir Down Sendromlular Derneği’nin down sendromlu gençlerden kurduğu takımın sahaya çıktığı onur maçı ile başladı.

Turnuvaya katılan takımların ve down sendromlu gençlerin heyecanına Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da ortak oldu. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada, Empire of Hades birinci, Kilisenin İmamları ikinci, ADD(Atatürkçü Düşünce Derneği) Bornova Şubesi takımı ise üçüncü oldu.  Down sendromlulara da onur kupası ve madalyaları verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.