Dolar 32,6004
%0.39
Euro 34,7967
%0.19
Altın 2.496,940
%0.5
Bist-100 9.473,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da STK’lara özel eğitim

Bornova’da STK’lara özel eğitim

Ortak akıl ilkesiyle çalışmalarını sürdüren Bornova Belediyesi, toplumsal gelişime önemli katkıları olan sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekleri sürdürüyor.

  • Ege Postası
  • 07.01.2017 - 10:33

İZMİR - Bornova Belediyesi bünyesinde kurulan Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörlüğü’nün düzenlediği eğitimlere katılan yirmi üç dernek, sertifikalarını aldı. Başkan Atila, kurdukları Sivil toplum kuruluşları koordinatörlüğü sayesinde derneklerle etkileşimi daha akıcı ve etkili bir hale getirdiklerini belirtti.

Fiziksel yatırımların yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarına da aralıksız devam eden Bornova Belediyesi, sivil toplum kuruluşlarının etkili projeler üretmesi için  düzenlediği eğitim seminerlerini tamamladı. Belediye bünyesinde kurulan Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörlüğü’nün kapasite geliştirmeye yönelik düzenlediği eğitime katılan dernekler sertifikalarını aldı. 

Bornova sınırlarında faaliyet gösteren 23 derneğin temsilcilerinin katıldığı eğitimlerde sivil toplum için kampanya hazırlama, kaynak oluşturma, toplumsal dönüşüm için sosyal girişimcilik gibi konularda eğitimler verildi. Eğitimleri, Uluslararası ilişkiler ve Avrupa Birliği uzmanı, Birleşmiş Milletler Civil Talks İzmir Program Direktörü Kemal Gülpınar verdi.

Ortak akıl ilkesiyle toplumun her kesimini kucaklamak için çeşitli projelere imza attıklarını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kurdukları Sivil toplum Kuruluşları Koordinatörlüğü sayesinde derneklerle etkileşimi daha akıcı ve etkili bir hale getirdiklerini belirtti. Başkan Atila, STK’ların gelişen toplumlar için vazgeçilmez kurumlar olduğunu söyleyerek birlik ve beraberlik içinde hayata geçirilecek projelerin Bornova’nın gelişmesinde önemli yer tuttuğunu vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.