Dolar 32,4653
%-0.07
Euro 34,7306
%-0.69
Altın 2.435,800
%-0.02
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da üç bin öğrenci sertifikasını aldı

Bornova'da üç bin öğrenci sertifikasını aldı

Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde İngilizce Destek Kursunun bahar dönemini tamamlayan 1257 öğrencisi sertifika heyecanı yaşadı. Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesinde düzenlenen törende Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 3,4,5,6,7 ve 8. Sınıfa giden çocukların katılım belgelerini dağıttı.

  • Ege Postası
  • 26.05.2017 - 11:15

BELGEM’de aldıkları ücretsiz İngilizce Destek Kursu’nu başarıyla bitiren 1257 öğrenci Bornova Belediyesi Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi’nde düzenlenen törenle katılım belgesi almanın heyecanını yaşadı. Her yıl bahar, yaz ve güz olmak üzere 3 dönem halinde düzenlenen ve 3 bin öğrencinin yararlandığı İngilizce kurslarının bahar dönemini tamamlayanların belgelerini Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi. Düzenlenen etkinikte aileler de çocuklarının mutluluğunu paylaştı. Yoğun ilgi gören törende üçüncü sınıftan iki öğrenci hazırladıkları İngilizce ve Türkçe sunumla Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya kendileri için düzenlenen ücretsiz kurslar için teşekkür etti. 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, eğitimin önemine dikkat çektiği konuşmasında en önemli yatırımın insana ve geleceğe yapılan olduğunu söyledi. Bornova Belediyesi olarak eğitime büyük destek sağladıklarına dikkat çeken Başkan Atila,”Bizim çocuklarımız sadece Bornova’nın değil, İzmir’in değil, Türkiye’nin teminatı olacaktır. Bizler buna yürekten inanıyoruz. Çünkü burada sadece eğitime değil, geleceğimize destek verirken, geçmişimize de saygı gösteriyoruz”dedi.

“En değerli varlıklarımız çocuklarımız”

İnsanda güven duygusunun çok önemli olduğunu da söyleyen Başkan Atila, “Sizler en değerli varlıklarınız olan çocuklarınızı bize emanet ettiniz. Bu gerçekten de büyük bir sorumluluk. Bizler de bütün arkadaşlarımızla birlikte bu güveni boşa çıkarmamak için çalışıyoruz. Bugün burada sertifikaları için biraraya geldik. İnşallah hepsinin üniversite mezuniyetlerini görmek de nasip olur” dedi.

“Karne notları bizim notlarımız olacak”

Haziran ayında okulların kapanacağını da hatırlatan Başkan Atila, “Çocuklarımızın en özel günlerinden biri de karne günleri. Okulların kapanmasıyla alacakları karnelerde ki notlar sadece onların değil hepimizin notları olacak. Çünkü bizim onlara ne kadar destek olduğumuz bu karneler ile belli olacak” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.