Dolar 32,3572
%-0.38
Euro 34,7447
%-0.18
Altın 2.394,510
%-1.16
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da yağmura rağmen Göztepe coşkusu

Bornova’da yağmura rağmen Göztepe coşkusu

Göztepe taraftarları Bornova Cumhuriyet Meydanı’na kurulan dev ekranlardan Boluspor maçını yağmur altında izledi. Yüzlerce Göztepeli Meydanı karnaval alanına çevirdi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da bu coşkuya ortak oldu. Bornova’da yağmura altında

  • Ege Postası
  • 30.05.2017 - 10:07

Bornova Stadı’nda oynadığı maçlarda Göztepe’yi hiç yalnız bırakmayan Bornovalılar zorlu Boluspor Maçı’nda da yağmura rağmen bir araya geldi. Bornova Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’na kurduğu dev ekrandan Göztepe-Boluspor Maçını izleyen Bornovalılar adeta takımlarının yanındaymış gibi coşku yaşadı. Şiddetli yağmura rağmen Meydanı dolduran yüzlerce Göztepeli takımlarına destek oldu.

Yer sarı gök kırmızı

Göztepe taraftarını Cumhuriyet Meydanı’nda da yalnız bırakmayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da maçı orada izledi. Göztepe’nin maçtan 2-0 galip ayrılması ile Meydanı bir karnaval yerine çeviren Göztepeliler büyük sevinç yaşadı. Başkan Olgun Atila da bu büyük sevince ortak oldu. Taraftarlarla birlikte Göztepe Bayrağı da sallayan Başkan Atila büyük coşku yaşadı.

Bornova Stadı’nda başlayan Göztepe’nin mücadelesinin Süper Lig yolunda en üst noktaya geldiğini hatırlatan Başkan Atila, “Göztepemizin Süper Lig’e çıkması için sadece 90 dakika kaldı. Biz buna yürekten inanıyoruz. Nasıl ki, İzmir’in stat sorunu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yaptığımız Bornova Stadı ile çözülmüşse, kentimizin Süper Lig’deki takım eksiği de Göztepimizin çıkması ile sona erecektir. Bu yolda sonuna kadar takımımızın yanında yer alacağız” dedi.

GÜZELYALI'DA BÜYÜK COŞKU YAŞANDI

TFF 1. Lig Play-Off yarı finalinde İzmir'de 2-0 yendiği Boluspor'u deplasmandaki rövanş mücadelesinde de aynı skorla mağlup ederek adını finale yazdıran Göztepe'nin taraftarı İzmir'de büyük coşku yaşadı.

Güzelyalı Paten Parkı'nda toplanan binlerce taraftar karşılaşmayı İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu iki dev ekrandan izledi. Boluspor zaferinin ardından meşale şov yapıp şölen havası estiren sarı-kırmızılılar, “Şampiyon Göztepe” tezahüratlarıyla geceyi inletti. Mustafa Kemal Sahil Yolu'nda araçlarıyla konvoy oluşturan Göztepeliler renkli görüntüler oluştururken, final sevinci gece geç saatlere kadar devam etti. İzmir Emniyeti'nin geniş güvenlik önlemleri aldığı organizasyonda herhangi bir olay meydana gelmedi. İzmir'deki yoğun yağışa rağmen Göztepe taraftarı coşkusunu kaybetmezken, Bornova Meydanı'nda kurulan dev ekrandan maçı izleyen taraftarlar da zaferi doyasıya kutladı.

Göztepe, pazar günü Eskişehirspor'la tarafsız sahada oynanacak finalde Süper Lig'e çıkma mücadelesi verecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.