Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’nın Çınarlarına özel gezi

Bornova’nın Çınarlarına özel gezi

Bornova Nevvar Salih İşgören Huzurevi sakinleri, Bornova Belediyesi’nin Yaşlılar Haftası kapsamında düzenlediği gezide keyifli bir gün geçirdi. Tarihi Asansör ve Dario Moreno Sokağı’nı gezen yaşlılar, dopdolu geçen günde gönüllerince eğlendi.

  • Ege Postası
  • 24.03.2017 - 09:45

Bornova Nevvar Salih İşgören Huzurevi sakinleri, Bornova Belediyesi’nin 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında düzenlediği gezide keyifli bir gün geçirdi. Bornova Belediyesi’ne ait araçla huzurevinden alınan yaşlılar, Konak-Karataş’taki Tarihi Asansör’e götürüldü.

Bornova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Huzurevi çalışanlarının eşlik ettiği yaşlılar, önce tarihi asansörün bulunduğu, ünlü Müzisyen Dario Moreno’nun adını taşıyan sokağı gezdi.

Tarihi yapı önünde hep birlikte günün anısına fotoğraf çektiren huzurevi sakinleri daha sonra asansöre binerek kafeteryaların da bulunduğu seyir terasına çıktı. Burada da bol bol fotoğraf hatıra çektiren yaşlılar, Bornova Belediyesi’nin kendilerine özel olarak hazırlattığı ikramları yiyip, muhteşem körfez manzarası eşliğinde çaylarını yudumladı.

Sıradışı bir geçiren Nevvar Salih İşgören Huzurevi sakinleri, aynı zamanda gençlere taş çıkartırcasına eğlendi.

70’lik delikanlılar şarkılar söylerken, onlara arkadaşları eşlik etti. Haraketli parçalarda hep birlikte dans edildi. Dopdolu bir gün geçirdiklerini belirten huzurevi sakinleri her zaman kendilerinin yanında olan Bornova Belediyesi’ne ve Başkan Olgun Atila’ya teşekkür etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.