Dolar 32,3623
%0.14
Euro 35,0754
%0.03
Altın 2.324,300
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’nın şampiyon taekwondocuları

Bornova’nın şampiyon taekwondocuları

Mersin’de düzenlenen Kulüpler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda dereceye giren Bornova Belediyespor taekwondocuları, Başkan Atila’yı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Genç sporculardan Başkan Atila'ya teşekkür

  • Ege Postası
  • 20.12.2016 - 10:20

Başkan Atila “Sporcularımız kentimizi ulusal bir turnuvada başarıyla temsil etti. Aldıkları derecelerle de Bornova’nın spordaki iddiasını bir kez daha kanıtladı. Hemen her spor dalında sporcu yetiştiren Belediyesporumuzu kutluyorum. Spor sayesinde çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarken sağlıklı yaşamlarına da katkı sağlıyoruz” dedi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nca Mersinde düzenlenen Türkiye Kulüpler Taekwondo Şampiyonasına Bornova Belediyespor damga vurdu. 42 takımın katıldığı şampiyonada Bornova Belediyespor taekwondocularından 63 kiloda Abdurrahman Erkek Türkiye birincisi oldu. 80 kilo kategorisinde ise Armağan Yardımcı Türkiye ikincisi olurken, 87 kiloda Berkin Nalçacı ile 68 kiloda Yusuf Ali Gök de kendi klasmanlarında Türkiye üçüncüsü oldu.

Elde ettikleri başarılarla Bornova’nın adını tüm Türkiye’ye duyuran sporcular, madalya ve kupalarıyla birlikte Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Genç sporcular, spora verdiği desteklerden ötürü Başkan Atila’ya teşekkür etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da sporun öncelik verdikleri konulardan biri olduğunu belirterek “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte tamamladığımız Atatürk Kapalı Spor Kompleksi ve Bornova Stadı sadece ilçemize değil tüm şehir için önemli spor tesisleri haline geldi. İzmir takımlarımızın lig maçlarına ev sahipliği yapmanın yanı sıra uluslararası müsabakalar sayesinde de Bornovamız spor merkezi olma yolunda önemli adımlarla ilerliyor” dedi.

Bornova Belediyespor’un başarılarıyla da her zaman gurur duyduğunu ifade eden Başkan Atila “Sporcularımız kentimizi ulusal bir turnuvada başarıyla temsil etti. Aldıkları derecelerle de Bornova’nın sporda ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Hemen her spor dalında sporcu yetiştiren Belediyesporumuzu kutluyorum. Kulübümüz sayesinde çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarken sağlıklı yaşamlarına da katkı sağlıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.