Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9648
%-0.29
Altın 2.325,760
%0.23
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Stadı İzmir’in futbol mabedi oldu

Bornova Stadı İzmir’in futbol mabedi oldu

  İzmir’in stat sorunun çözümünde büyük katkı sağlayan Bornova Stadı’nda alınan başarılar yüz güldürüyor. Geçen yıl Bornova Stadı’nda aldığı başarılarla Süper Lig’e çıkan Göztepe yükselişini sürdürüyor. Göztepe, Bornova Stadı’nda oynadığı Süper Lig maçlarında da hiç kaybetmedi. Fenerbahçe ile berabere kalıp, Trabzonspor’dan sonra Gençlerbirliği’ni de yenen Göztepe, Süper Lig’de üçüncü sıraya yerleşti. Ek tribünüyle 9760 kişilik kapasiteye ulaşan Bornova Stadı, Süper Lig’deki ilk seyircili maçından da başarı ile çıktı ve İzmir’in futbol mabedi haline geldi. Bornova Stadı İzmir’in futbol mabedi oldu

  • Ege Postası
  • 18.09.2017 - 10:30

Göztepe geçen yıl Bornova Stadı’nda yakaladığı başarı ile Süper Lig’e çıkarak İzmirlilere büyük bir sevinç yaşattı. Geçen yıl Bornova Stadı’nda aldığı başarılı sonuçların büyük katkısıyla Süper Lig’e çıkan Göztepe yükselişini sürdürüyor. Bornova Stadı’nda; Fenerbahçe ile berabere kalan, Trabzonspor’u 3-2’lik skorla geçen Göztepe, Gençlerbirliği’ni de yenerek 3 puanı daha hanesini yazdırdı. Böylece Süper Lig’de Galatasaray ve Beşiktaş’ın ardından üçüncülüğe yerleşen sarı-kırmızılılar İzmirlilere büyük bir mutluluk yaşattı.

Bornova Belediyesi’nin yaz boyunca hazırlıklarını sürdürdüğü Bornova Stadı da Süper Lig’deki ilk seyirci maçından başarı ile çıktı. Ek tribünüyle 9760 seyirci kapasitesine ulaşan Bornova Stadı İzmir’in futbol mabedi haline geldi.

Bornova Stadı’nda 2017-2018 Sezonu için; İtfaiye, İl Çevre Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü’nden güvenlik sertifikaları alındı. Federasyon, yayıncı kuruluş ve Emniyet Müdürlüğü’nün istediği tüm hazırlıklar yapıldı. Çimlerden koltuklara, asansörlerden skor tabelasına kadar her şey bakımdan geçildi. Süper Lig yayıncı kuruluşunun talep ettiği kamera yerleri uygun şekilde hazırlandı. Yedek kulübeleri de Süper Lig standartlarına göre yeniden düzenlendi. Saha içi ve saha dışı bakım ve onarımlar yapıldı.

Emeklerimizin karşılığını alıyoruz

Spora yaptıkları tesis yatırımlarının sonuçlarını kısa sürede görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila: “Bornova Stadımızdan Süper Lig’e bir İzmir takımı çıkması bizim için büyük bir mutluluktu. Bu mutluluğu hep birlikte yaşadık. Süper Lig’deki ilk seyircili karşılaşma sınavımızı da verdik.

Hem Göztepe takımımız hem de Bornova Stadımız bu sınava başarı ile geçti. Bornova Stadı’nda Göztepemizin zorlu rakiplerle oynamasına rağmen hiç yenilmemesi gurur verici. Burada Birinci Lig maçlarını oynayan olan Altınordu takımımızın da bize önemli başarılar yaşatağına inanıyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.