Dolar 32,5503
%0.2
Euro 34,9359
%-0.1
Altın 2.446,840
%0.44
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’ya hizmete plaketli teşekkür

Bornova’ya hizmete plaketli teşekkür

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Işıkkent’te faaliyet gösteren Dökümcüler Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile düzenlenen toplantıda biraraya geldi. İzmir Dökümcüler Odası Başkanı Muzaffer Üründü, esnafa yönelik hizmetleri nedeniyle Başkan Atila’ya, teşekkür plaketi verdi. Toplantının ardından döküm atölyelerini de gezen Başkan Olgun Atila, yapılan işler hakkında da bilgi aldı.

  • Ege Postası
  • 03.03.2016 - 11:35
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçe sınırları içinde bulunan Işıkkent Dökümcüler Küçük Sanayi Sitesi’nin düzenlediği toplantıya katıldı. Oda Başkanı Muzaffer Üründü’den sitenin sorunlarını dinleyen Başkan Atila, döküm atölyelerini gezerek çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Başkan Olgun Atila, Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü’nün site içindeki moloz ve atıkları toplayıp, ağaçlandırma çalışmaları yaptığını belirterek, trafiğin düzenlenmesi konusunda da yapılacak çalışmaları anlattı.



Öncelik insana yatırım
Yaptıkları hizmet ve projelerde insana yatırımı öncelik olarak belirlediklerini vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Doğanlar Stadı ve Altındağ Spor Kompleksi’nin kısa süre içinde tamamlanacağını da söyledi. Özellikle spor alanında hayata geçirilen bu iki projenin önemine değinen Başkan Atila şöyle konuştu: “Bunlar spora katkı sağlayacağı gibi, kentsel gelişimde de avantaj sağlayacak. Bu tesisler çevrelerinin sosyal olanaklar ve ulaşım bakımından gelişmesine de katkıda bulunacak.”

İzmir Dökümcüler Odası Başkanı Muzaffer Üründü de site içinde 105 işyeri olduğunu belirterek yaklaşık 1000 kişinin istihdam edildiğini söyledi. Üründü, Bornova Belediyesi’nin kendileri için yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.