Dolar 32,4480
%-0.12
Euro 34,7449
%-0.65
Altın 2.440,580
%0.18
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu görüntüler yürekleri parçaladı

Bu görüntüler yürekleri parçaladı

Van'ın Çatak ilçesinin dağ köyü Reşan'da 90 ilkokul öğrencisine Her Çocuk Bir Umuttur Derneği tarafından bot, çorap ve mont hediye edildi.

  • Ege Postası
  • 11.11.2016 - 10:53

Her Çocuk Bir Umuttur Derneği üyeleri, Reşan İlkokulu'nda eğitim gören 90 öğrenciyi sevindirdi. Dernek üyelerini Atatürk şiirleriyle karşılayan öğrencilere Türk bayrağı dağıtıldı. Ayaklarında lastik ayakkabı olan öğrencilerin, çoraplarının yırtık olması ise yürekleri dağladı. Bot, çorap ve mont hediye edilen öğrencilerin sevinci ise Dernek Başkanı Veysi Özaras'ı duygulandırdı. 

Başkan Veysi Özaras, "Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki çocukların birçoğunun ayaklarında bırakın lastik ayakkabıyı düzgün bir çorap bile yoktu. Çoğu yırtıktı. Soğuktan hep mosmor kesilmişti ayakları. Biz o minik yüreklere çorap da hediye ettik. Bu kutsal faaliyette bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen gönüllülerimize teşekkür ederim. Kış çocuklar için büyük bir çile. Çoğu, bir metreyi bulan karda ya terlikle yada lastik pabuçla okula gidiyor. Lütfen bir çift ayakkabı bile olsa desteklerinizi esirgemeyin. Çünkü öğretmenlerden öğrencileri için çok talep geliyor. Biz bu sene böyle giderse yüzde 2'sini bile karşılayamayacağız" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.