Dolar 32,6001
%0.39
Euro 34,7172
%-0.04
Altın 2.517,810
%1.34
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu pastada ‘İş’ var

Bu pastada ‘İş’ var

Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın Milano Ticaret ve Sanayi Odası- Formaper ile İzmir Pastacılar ve Fırıncılar Derneği ortaklığında, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de iştirakçi olarak yer aldığı “Güçlü Kadın Güçlü Ekonomi” projesinde eğitim gören kursiyerlerden EBSO personeline pasta sürprizi geldi. 

  • Ege Postası
  • 01.07.2017 - 09:50

Kursiyerlerin hazırladığı pasta EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçüoğlu, İzmir Pastacılar ve Fırıncılar Derneği Başkanı Latif Aslan, eğitmenler Dilek Çetmen, Yonca Dalgıç ve Haziran ayında doğan EBSO personeli ile birlikte kesildi.

EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçüoğlu, EBSO’nun da içinde bulunduğu projede eğitim gören kursiyerlerden gelen pasta sürprizine ‘teşekkür’ ederek mesleki eğitim konusuna büyük önem verdiklerini söyledi. Gökçüoğlu, “Meslek edindirme projelerine, eğitimlerine büyük önem veriyoruz. Bu ve benzeri eğitimlerle meslek sahibi olanların, istihdama, üretime ve ekonomiye katkısını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.  İzmir Pastacılar ve Fırıncılar Derneği Başkanı Latif Aslan ise 8 aylık eğitimin 4 ayının sonuna gelindiğini, kursiyerlerin işbaşı eğitim programı kapsamında İzmir’in en iyi, seçkin pastanelerinde işbaşı yaptıklarını belirterek, “Kursiyerlerimiz, İzmir’in en güzel pastasını sizler için yaptı. Katkılarınız için bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından “Güçlü Kadın Güçlü Ekonomi” projesi kursiyerlerinin hazırladığı pasta hep birlikte kesildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.