Dolar 32,3405
%0.19
Euro 35,1073
%-0.21
Altın 2.239,960
%-0.16
Bist-100 8,90
%2.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca'da AK Parti'nin Atatürk pankartına büyük ilgi

Buca'da AK Parti'nin Atatürk pankartına büyük ilgi

Buca AK Parti İlçe Başkanlığı'nın Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın benzer sözlerini ve resimlerini birleştiren dev pankartı büyük ilgi görüyor.

  • Ege Postası
  • 29.03.2017 - 14:56

Menderes Caddesi'nde Türkiye'nin en büyük Seçim Koordinasyon Merkezlerinden birini açarak referandum çalışmalarına büyük heyecan katan AK Parti Buca İlçe Başkanlığı, yaptırdığıdev pankartla ilçede bir kez daha adından söz ettirdi.

Referandum sürecinde özellikle İzmir ve Buca'da farklı bir algı oluşturulmaya çalışıldığını vurgulayan Başkan Arslan, hazırlattığıpankartla Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin geleceğine dair 86 yıl arayla söylediği sözleri aynı karede buluşturdu.

Mustafa Kemal Atatürk'ün 1930 yılında söylediği "Türk milletinin kuruluşunda etkili olan gerçekler şunlardır; Dil birliği, yurt birliği, ırk ve menşe birliği, tarihi karabet, ahlaki karabet" sözleri ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bu ülkeyi, milleti bölmek isteyenler bilsin ki, şiarımız; Tek vatan, tek millet, tek devlettir." sözleri ve Atatürk'le Erdoğan'ın resimleri 90 metrakelik pankart Menderes Caddesi'ndeki yerini aldı.

Yaptıkları çalışmanın çok önemli olduğunu belirten Arslan, "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile AK Parti'yi ve Cumhurbaşkanımızı karşı karşıya göstermek isteyenlere bu pankartla güzel bir cevap verdiğimizi düşünüyoruz. AK Parti kurulduğundan bu yana yaptığı yatırımlarla ülkemizi Atatürk'ün koyduğu muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için var gücüyle çalışmaktadır. Özellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk'ün 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözünü Türkiye'de tam anlamıyla hayata geçirmek için çalışan en büyük liderlerden biridir.Biz yine Atatürk'ün söylediği gibi Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak için bir kez daha milletimizin huzuruna gidiyoruz.  Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere emanet ettiği   Cumhuriyetimizi  gerçek sahiplerine yani gençlerimize ve geleceğimize  en iyi şekilde teslim etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Atatürk'ün söylediği çok önemli bir cümle vardır. ' Beni övme sözlerini bırakınız; gelecek için neler yapacağız, onları söyleyin!' İşte bu sözler bizim çalışmalarımıza her zaman ışık olmuştur. Bucalıhemşerilerimizin de 16 Nisan'da 'Evet' diyerek Atatürk'ün hedefleri doğrultusunda ilerleyen güçlü Türkiye'yi inşa edeceklerine inanıyorum" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.