Dolar 32,3664
%0.15
Euro 34,9649
%-0.29
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,15
%0.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca’da 'Gül' bombası

Buca’da 'Gül' bombası

CHP Buca İlçe eski Başkanı Bektaş Gül'ün, Çiğli'de siyaset yapan kardeşi Yaşar Gül, Buca'dan ilçe başkanı olabilmek için çalışmalara başladı. CHP tüzüğü ne diyor'

  • Ege Postası
  • 07.08.2017 - 10:25

YAĞMUR UYGUR/EGE POSTASI- CHP Çiğli’de siyaset yapan Yaşar Gül, CHP Buca İlçe Başkanlığı görevi için çalışmalara başladı.  Geçtiğimiz Haziran ayında yaşamını yitiren Buca İlçe eski Başkanı Bektaş Gül’ün kardeşi Yaşar Gül’ün, Gül Ailesi’nin desteği ile Buca’da ilçe başkanlığına aday olacağını yakınlarına söylediği öğrenildi. Üye kaydı halen Çiğli’de bulunan Gül’ün nasıl bir yol izleyeceği ise partililer arasında merak konusu oldu. Aynı zamanda devlet memuru olan Gül’ün adaylık sonrası görevinden istifa edeceğini açıkladığı bildirildi.

Daha önce TÜM BEL-SEN İzmir 1 No’lu Şube Başkanlığı görevinden istifa ederek Çiğli’de Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan ancak aday gösterilmeyen Gül’ün, Buca İlçe Başkanlığı için üye kaydını Buca’ya aldıracağı ifade edildi. CHP Tüzüğünde konuyla ilgili bir engel olmadığı ancak kaydını aldırmadığı takdirde Buca’da oy kullanmayacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.