Dolar 32,5917
%0.36
Euro 34,8356
%0.3
Altın 2.494,870
%0.42
Bist-100 9.628,00
%1.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca’da Meclis toplantısında gündem ‘adalet yürüyüşü’

Buca’da Meclis toplantısında gündem ‘adalet yürüyüşü’

Buca Belediyesi Temmuz Ayı Birinci Olağan Meclis Toplantısına CHP Grubu damgasını vurdu. CHP’li meclis üyeleri ellerindeki adalet yazılı dövizleri havaya kaldırdı. CHP Grup Başkanvekili avukat Erhan Kılıç AK Partili meclis üyelerini adalet yürüyüşüne ve pazar günkü mitinge davet etti. Buca’da Meclis toplantısında gündem ‘adalet yürüyüşü’

  • Ege Postası
  • 05.07.2017 - 19:55

EGE POSTASI - Buca Belediyesi Temmuz Ayı Birinci Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı CHP’li Levent Piriştina başkanlığında gerçekleşti.

Meclis toplantısına CHP Grubu damgasını vurdu. CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya ile birlikte CHP’li meclis üyeleri ellerindeki adalet yazılı dövizleri meclis toplantısında havaya kaldırdı.

KILIÇ: BİR GÜN HERKESE LAZIM OLACAK

CHP Grup Başkanvekili avukat Erhan Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 21 gündür gerçekleştirdiği adalet yürüyüşüyle tüm ülke adına önemli bir mesaj verdiğini ifade etti, AK Parti Grubu’na çağrıda bulunarak, “ Adalet bir gün herkese lazım olacak. Tüm Adalet ve Kalkınma Partili meclis üyelerini adalet yürüyüşüne ve 9 Temmuz’daki adalet mitingine davet ediyorum” dedi.

Kılıç’ın çağrısı üzerine AK Parti sıralarından “Adalet sokakta aranmaz, mahkemelerde arayın” tepkisi gelirken, CHP’li Kılıç da yürüyüşün anayasal sınırlar içerisinde bir hak olduğunu söyledi.

Adalet yürüyüşüne bir çok kez katılarak destek veren Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da AK Partilileri adalet yürüyüşüne davet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.