Dolar 32,5919
%0.36
Euro 34,8601
%0.37
Altın 2.504,820
%0.82
Bist-100 9.680,00
%1.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca’da sanat dolu bir gün daha

Buca’da sanat dolu bir gün daha

Buca Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi BBKSM’de düzenlenen etkinliklerle de kutlandı. BBKSM’deki iki ayrı etkinlikte kadın elinin değdiği sanatın büyüsü kenti sardı.

  • Ege Postası
  • 10.03.2017 - 10:08

Buca Belediye Kültür ve Sanat Merkezi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde sanatlarında başarılara imza atan iki değerli kadın sanatçıyı ağırladı. “Kadın ve Nefes” başlıklı yağlı boya resim sergisiyle Bucalı sanatseverlere muhteşem eserler sunan Miray Yurtseven Kültür ve Sanat Merkezi’nin ilk konuğuydu.

Renklerin büyülü dünyasını tuvaline yansıtan Yurtseven 20 Mart’a kadar Bucalı sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak sergisiyle beğeni topladı.

8 Mart etkinlik programının ikinci başarılı kadın sanatçısı ise Barenboim-Said Akademi’de eğitim gören genç ve başarılı piyanist Süeda Çatakoğlu oldu. Genç yaşına rağmen yurt içi ve yurt dışında birçok resital veren ve Ahmed Adnan Saygun Müzik Festivali İzmir Piyano Yarışması’nda Verda Erman Özel Ödülü kazanma başarısını göstermiş olan başarılı piyanist Çatakoğlu, verdiği resitalde çaldığı eserlerle Bucalıları büyüledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.