Dolar 32,3284
%0.24
Euro 35,1063
%-0.04
Altın 2.296,350
%0.83
Bist-100 9,05
%2.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucalı kadınlar ‘Anneler Kulübü’nde şımarıyor

Bucalı kadınlar ‘Anneler Kulübü’nde şımarıyor

Buca Belediyesi’nin annelerin boş zamanlarını keyifle geçirmeleri için hizmete açtığı ‘Anneler Kulübü’ Bucalı anneler tarafından çok sevildi. Bucalı kadınların buluşma noktası Anneler Kulübü

  • Ege Postası
  • 05.02.2017 - 10:50

İZMİR - Annelerin keyifli vakit geçirebilecekleri aktivitelerin yer aldığı, haftanın 5 günü ücretsiz hizmet veren Kulüp, Bucalı annelerin hem güzelleşmelerini hem sosyalleşmelerini sağlıyor. 1,5 yıllık süreçte Bucalı 900 anneye hizmet veren Kulüpte dinlenip, güzelleşip, mutlu olan kadınlar bu hizmetin aile hayatlarına da keyif getirdiğini söylüyor.  

Buca Belediyesi’nin ilçedeki “Annelerimizi 365 Gün Şımartıyoruz” sloganıyla hayata geçirdiği Anneler Kulübü Bucalı annelerin vazgeçilmez mekanı haline geldi. Çocuklarını, yine Buca Belediyesi’nin Pırlanta Merkezlerine bırakan anneler, kendilerine zaman ayırıp, güzelleşmek için Anneler Kulübü’nün yolunu tutuyor.

Haftanın 5 günü hizmet veren Anneler Kulübü’nde saç bakımı ve makyajlarını ücretsiz olarak yaptırıp, yeni arkadaşlar edinen Bucalı anneler,  hem sosyalleşip hem de günlük streslerini atıyor. 

Şirinyer’deki Buca Belediyesi Kadın Aktivite Merkezi’nin 2. katında hizmet veren ve randevu sistemiyle çalışan Anneler Kulübü’nden hizmet alan kadın sayısı 1,5 yıllık süreçte 900’e ulaştı. 

Kulübün “Dertli” ve “Dilek” ağaçları da kadınların umut noktalarından biri oldu. “Dilek Ağacı”na belediyeden taleplerini yazan anneler, “Dertli Ağaca” ise kişisel sıkıntılarını yazıp asabiliyor. “Dertli Ağaca” yazdığı nota telefon numarasını da ekleyen anneleri bir gün sonra belediyenin sosyoloğu tarafından dönüş yapılıyor ve randevu verilerek, ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuluyor.

Anneler Kulübü’nde ki ücretsiz aktiviteler ile keyifli zaman geçirdiklerini, saç bakımı ve makyaj hizmeti ile kendilerini daha iyi hissettiklerini “Kadın güzel ve bakımlıysa mutludur” diye ifade eden kadınlar, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya teşekkür ediyor. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.