Dolar 32,5700
%0.18
Euro 34,8735
%0.61
Altın 2.431,650
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'a 3 iyi haber

Bucaspor'a 3 iyi haber

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta ilk yarının son maçında pazar günü evinde Anadolu Üsküdar'ı ağırlayacak Bucaspor'a 3 sakat oyuncusundan iyi haberler geldi.

  • Ege Postası
  • 15.12.2016 - 13:02

Teknik Direktör Fatih Uygun geçen hafta Tuzla deplasmanında sol arka adalesinden sakatlanan Veli'de yırtık çıkmadığını, yine aynı maçta kasığına darbe alan Alpay ile sağ ayak bileğinde sorun olan İbrahim'in iyileştiğini söyledi. 3 futbolcunun Anadolu Üsküdar karşılaşmasında takımdaki yerlerini alabileceğini dile getiren Uygun, "Sakatlığı süren Adil ve Onur Alkan ise iyileşmedi. Bu oyunculardan yararlanamayacağız" diye konuştu. Sağ bek Murat, sağ kanat Zafer ve sol kanat Erkan'ın cezalı olduğunu hatırlatan Fatih Uygun, "Tüm olumsuzluklara rağmen Anadolu Üsküdar'ı yeneceğimize inanıyorum. Devre arasına Play-Off hattına en yakın konumda girmeyi hedefliyoruz" dedi. 

Yönetimin eski oyuncu Torric Jebrin'in alacağını ödeyerek transferin önünü açmaya çalıştığını da hatırlatan Uygun, "Eğer yönetim olumlu sonuç alırsa gereken hamleleri yaparız. Aksi bir gelişme olursa da mevcut kadroyla sonuna kadar yarışın içinde oluruz" diye konuştu. Yasağın kalkması halinde yönetimin en az 4 transfer yapacağı belirtildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.