Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.489,650
%0.21
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da Başkan Doğan hızlı başladı

Bucaspor'da Başkan Doğan hızlı başladı

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor'da 24 Mart'taki olağanüstü kongrede göreve gelen Başkan Ahmet Doğan, 15 günlük süreçteki icraatlarını anlattı.

  • Ege Postası
  • 08.04.2017 - 13:04

Yönetim kurulu üyeleriyle basın toplantısı düzenleyen Doğan, "9 FIFA dosyasından 5'ini kapattık. Dady ve Dahmane ile uzlaşmaya vararak olası 6 puan silme cezasının da önüne geçtik" dedi. Tüm yöneticilerin maddi olarak kulübe önemli katkı sağladının altını çizen Doğan, "Göreve gelir gelmez önümüze çıkan engelleri ortadan kaldırmak için yoğun çaba harcadık.

Borçlu olduğumuz tüm eski oyuncularla görüştük. FIFA dosyalarını tek tek bitireceğiz. Şu an transfer yasaklısıyız. FIFA yasak tahtasını açmayabilir. Ancak biz onlara iyi niyetli olduğumuzu gösterdik" diye konuştu. 

Mevcut futbolculara ve personelin de ödemelerini yapmayı sürdüreceklerini ifade eden Doğan, "Bucaspor'da artık parasal sorunlar konuşulmayacak. Bu sezonu kazasız atlatıp, yeni döneme iddialı gireceğiz" diye konuştu.

Geçen hafta profesyonel sözleşme yapılan orta saha Atakan Kesgin'i de basın toplantısına getiren Ahmat Doğan, altyapıdan bir çok oyuncuyu daha A takıma monte edeceklerini söyledi. Başkan Doğan, "Buca Futbol Akademisi'nde inanılmaz yetenekli çocuklarımız var. Atakan da bunlardan biri. Geleceğimizi sağlam temeller üzerine kuracağız. Daha bir çok futbolcuyu armağan edeceğiz" yorumunu yaptı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.