Dolar 32,5784
%0.28
Euro 34,9957
%0.07
Altın 2.456,770
%0.84
Bist-100 9.761,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da Erkan krizi çözülüyor

Bucaspor'da Erkan krizi çözülüyor

Yeni sezon hazırlıklarını Kaynaklar'da sürdüren 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bucaspor'da, alacakları için Futbol Federasyonu kanalıyla kulübe ihtarname gönderen sol kanat oyuncusu Erkan Taşkıran'la uzlaşma sağlanacağı belirtildi.

  • Ege Postası
  • 10.08.2017 - 14:24

Başkan Ahmet Doğan, tecrübeli futbolcuya ceza vermenin söz konusu olmadığını belirterek "Erkan yanlış yaptı ama oyuncu TFF'ye gitti diye ona tepki göstermem. Ben soruna uzlaşmacı tavırla yaklaşırım. Erkan'la olan sorunu çözme aşamasındayız. Bir sıkıntı yaşanacağına inanmıyorum, Erkan takımda kalacak" dedi.

Hazırlık döneminde sürekli takımının yanında olduğunu belirten Başkan Doğan, 26 Ağustos'ta başlayacak lige dair umutlu konuştu. Geçen sezon takım olma konusunda sorun yaşandığını ve başarının gelmediğini belirten Doğan, "Şu anda herkes birbiriyle sağlıklı iletişim içinde. Yemek beraber yeniyor, sofradan birlikte kalkılıyor. Kimse kafasına göre hareket etmiyor. Geçen sene maalesef arkadaşlık olgusu takımımızda yoktu. Bu ruhu Teknik Direktör Ahmet Yıldırım sayesinde yakaladık. Sezon içinde hedeflediğimiz başarılar gelecek" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.