Dolar 32,3413
%0.28
Euro 35,0987
%-0.07
Altın 2.310,120
%1.43
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da istifa bilmecesi

Bucaspor'da istifa bilmecesi

Bucaspor Teknik Direktörü İlker Seven'in istifa ettiği yönündeki haberler dün kamuoyuna bomba gibi düşerken, istifa haberi Seven tarafından yalanlandı. Seven yaptığı yazılı açıklamayla istifaya zorlandığını ancak kabul etmediğini bildirdi. Seven yönetimi topa tuttu: Kara bir leke

  • Ege Postası
  • 25.10.2016 - 15:50

EGE POSTASI- Dün yönetimle bir araya gelen Bucaspor Teknik Direktörü İlker Seven'in görevi bıraktığı açıklanmıştı. Ancak Seven yaptığı yazlı açıklamayla yaşanan gelişmeleri yalanladı ve görevinin başında olduğunu belirtti. Seven ayrıca baskı iddiasında bulundu “Baskı yapılarak istifa metnini imzalamam istenmiştir. Bu istek tarafımdan reddedilmiştir” ifadelerini kullandı.

İşte Seven’in basın açıklaması

"24.10.2016 tarihinde yerel basında yer alan Bucaspor’da İlker Seven istifa etti haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Bucaspor tarihinde kara bir leke olarak geçen olayın doğrusu ise şu şekildedir. Pendikspor ile oynadığımız maçın kaybedilmesinin ardından Bucaspor yönetimi tarafından görevime son verilmiş, bu durum basına İlker hoca istifa etti şeklinde yansıtılmıştır. Bucaspor yönetimi istifa metnini maç sonu toplantısında önüme getirmiş, baskı yaparak istifa metnini imzalamam istenmiştir. Bu istek tarafımdan reddedilmiştir.

İstifa kararının rızam ile verilmediğini, benim bu konuda istifa etmek gibi bir düşüncem olmadığını, tüm teknik ekibimle birlikte görevimizin başında olduğumuzu basına ve kamuoyuna saygı ile bildiririm."

Alacaklarımdan vazgeçmem

Kulüpteki alacaklarından vazgeçmeyeceğini belirten İlker Seven, "Göreve başladığım günden beri emeklerimin karşılığı ödenmedi. İstifa etmediğim için alacaklarımı da bırakmam. Ayrıca ortada bir başarısızlık da söz konusu değil" ifadelerini kullandı. Yönetimin Seven'in yerine geçen sezon Dardanelspor'u çalıştıran, bu sezon da Manisaspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar'ın yardımcılığını yapan Fatih Uygun'u görev getireceği öğrenildi.

Başkan Kayışlı ne demişti'

Öte yandan medyaya yansıyan bir başka açıklama ise Bucaspor Başkanı Kayışlı’nın açıklamasıydı. Kayışlı, İlker Seven'in istifasını kabul ettiklerini ve yeni teknik direktörü en kısa sürede bulacaklarını belirtmişti. Başkan Kayışlı "Pazar günü evimizde Hacettepe ile oynayacağımız maça kadar teknik adam sorununu çözmeye çalışacağız. Kafamızda birkaç isim var. Onlarla görüşeceğiz. Bizi yukarılara taşıyacak bir isimle sözleşme imzalayacağız. Yaptığımız değişim camiamıza hayırlı olsun. İlker Seven'e de gösterdiği çaba için teşekkür ederiz."ifadelerini kullanmıştı

Bucaspor, Seven yönetiminde oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 4 de mağlubiyet aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.