Dolar 32,3462
%0.3
Euro 35,1024
%-0.05
Altın 2.309,340
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da koltuğa ilk talip: Adaylığını resmen açıkladı

Bucaspor'da koltuğa ilk talip: Adaylığını resmen açıkladı

Bucalı İşadamı ve GNF İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Doğan, gerçekleştirilecek kongrede Bucaspor Başkanı olmak için aday olacağını resmen açıkladı. Adaylığını resmen açıkladı

  • Ege Postası
  • 11.03.2017 - 11:17

Mevcut yönetimin genel kurul kararı almasının ardından aday olması yönünde birçok destek aldığını kaydeden Doğan, yeni vizyon ve işbölümüyle Bucaspor'u hakettiği yere taşımak için çalışacağını söyledi.

Bucaspor Başkan Adayı Ahmet Doğan, “Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı'nın kongre kararı aldığı günden itibaren Bucalı işadamları, esnaflar, taraftarlar ve siyasetçilerden aday olmam konusunda çok fazla telefon aldım. Ben de arayanlara böyle bir göreve layık gördükleri için teşekkürlerimi sundum. Buca'ya gönül veren işadamlarıyla, esnaflarla ve camianın ileri gelenleriyle yaptığım istişarenin ardından aday olmaya karar verdim. Buca'da vizyonu olan insanları bir araya getirip iyi bir iş bölümüyle birlikte kulübü yönetmekte bir çekincemiz yok. İşlerinde usta kişilerle oluşturacağımız yönetimimizde herkes kendi işini yapacak” diye konuştu.

Birleştirici bir yönetim anlayışıyla kapılarının herkese açık olacağını dile getiren Ahmet Doğan, uzlaşı ve beraberlik içinde Bucaspor'a katkı sağlayacak bir yönetim oluşturaklarını vurguladı.

Doğan, bundan önceki dönemlerde kulüpte görev yapmış olanların düşüncelerine de önem verdiklerinin altını çizdi.

BAŞKAN PİRİŞTİNA'DAN GÖRÜŞ ALDIK

Adaylık sürecinde Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile de görüştükleri bilgisini veren Ahmet Doğan, şunları söyledi: “Başkanımız Levent Piriştina, herkesten çok Bucaspor'un başarısını istiyor. Başkanımızın Bucaspor ile ilgili düşüncelerini de öğrendikten sonra kesin olarak aday olmaya karar verdim. Başkan Piriştina'nın tek istediği Bucaspor'un daha iyi yerlere gelmesi. Bu hedef için biz olacağız, birlikte olacağız ve seçilirsek elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Biz bu işe tamamen kendimize güvenerek giriyoruz. Aday olan herkese başarılar diliyorum. İşlerimizdeki başarılarımız, bizim referansımız olacak. Biz kendimizi anlatmak zorundayız. Talip olduğumuzu açıkladık, artık söz delegelerimizde”

YÖNETİMDE İRFAN BAL İSMİ

Ahmet Doğan, 20 kişilik bir yönetim listesi içinde Bucalı İşadamı İrfan Bal'ın da olacağını belirtti. Doğan, sözlerine şöyle devam etti: “Tüm toplantıları ve görüşmeleri bitirdikten sonra bir araya gelip yönetimi açıklayacağız. Şu an için vereceğim tek isim İrfan Bal. Biz İrfan Bal ile beraber bu yola çıktık. Güçlü bir yönetimle geleceğiz. Bugün varım, yarın yokum diyecek kişilerle değil; sonuna kadar bizimle yürüyecek arkadaşlarla çalışacağız”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.