Dolar 32,3646
%0.15
Euro 34,9515
%-0.32
Altın 2.325,130
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da kongre 17 Mart'ta

Bucaspor'da kongre 17 Mart'ta

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımı Bucaspor'da dün akşam olağanüstü genel kurul kararı alan yönetim, kongre tarihini 17 Mart olarak belirledi. Bucaspor'da Kayışlı bırakıyor

  • Ege Postası
  • 21.02.2017 - 12:07

Başkan Çetin Kayışlı, gelinen noktada kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu belirterek, "24 Aralık 2014 tarihinden bu yana tüm zorluklara göğüs gelerek kulübü yönetmeye çalıştım. Artık benim dinlenme zamanım geldi. Arkamdan atıp tutanları mart ayında göreve bekliyorum" şeklinde konuştu. 

Yeniden aday olmaya sıcak bakmadığını ifade eden Kayışlı, "Bucaspor köklü bir camia. Buca da çoğu ilden daha büyük bir ilçe. Mutlaka kulübe sahip çıkacak birileri olur. 

Belediye Başkanımız Levent Piriştina'ya da kararımızı bildirdik. Hepimiz için hayırlısı olsun" dedi. Çetin Kayışlı'nın kongre kararı almasının ardından Piriştina'nın devreye girerek camiayı kucaklayacak, geniş tabanlı bir liste için temaslarda bulunacağı bildirildi. 

Bucaspor'da isyan futbolcular antrenmana çıkmadı Bucaspor'da idman boykotuna devam Bucaspor'da boykota devam iddiası

Bucaspor'da boykot sürüyor

Öte yandan Bucaspor'da geçen hafta başlayan antrenman boykotu devam ediyor. Maç başı ücretleri ve ve primlerini alamayan futbolcular, bugün de ödeme yapılmadığı için saat 16.00'da başlaması gereken idmana çıkmadı. Oyuncular hakları verilene kadar antrenmana katılmayacaklarını söyledi. Geçen hafta evinde Kocaeli Birilkispor ile 2-2 berabere kalan Bucaspor, pazar günü deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Bucaspor'da kongre kararı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.