Dolar 32,3919
%0.23
Euro 35,2334
%0.48
Altın 2.325,010
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da Onur imzaladı Batuhan dönüyor

Bucaspor'da Onur imzaladı Batuhan dönüyor

Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor, iç transferde 11'inci imzayı Onur Yılmaz'a attırdı. Öte yandan altyapı patentli bir diğer futbolcusu Batuhan İşçiler'in de yeni sezonda sarı lacivertli formayı giyeceği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 12.06.2017 - 11:55

SPOR Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor, iç transferde 11'inci imzayı Onur Yılmaz'a attırdı. Daha önce Emre Toraman, Emre Öztürk, İlyas Çakmak, Şenol Akın, Veli Kızılkaya, Onur Alkan, Hasan Kaşıkara, Murat Akyüz, Mehmet İncebacak ve Şenol Akın'la anlaşan yönetim, mukavelesi sona eren 22 yaşındaki stoperle 2020'ye kadar yeni sözleşme imzaladı. Zafer ve Adil dışındaki tüm futbolcularıyla yeniden anlaşan yönetim, geçen sezonki kadroyu büyük ölçüde korumuş oldu. Bucaspor'da 2006 senesinde filiz lisans alan Onur, 2012'de profesyonel olurken, 2'nci Lig'de 16, TFF 1'inci Lig'de 1 karşılaşmaya çıktı.

Bucaspor'un altyapı patentli bir diğer futbolcusu Batuhan İşçiler'in de yeni sezonda sarı lacivertli formayı giyeceği öğrenildi. Geride kalan sezonda Kastamonu 1966'ya kiralanan 22 yaşındaki sol bekin hazırlık kampına katılacağı bildirildi. Henüz teknik direktör konusunda somut adımlar atamayan Bucaspor'un Selahattin Dinçel'i gündemine aldığı iddia edildi. 

Bucaspor'da Ricketts sıkıntısı

Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor, kulüpten alacağı bulunan eski yabancı futbolcuları Dady, Carlos, Pariente, Gomes, Jebrin ve Henrique'ler anlaşırken, Kanadalı Tosaint Ricketts ile uzlaşamadı. Yönetim, halen Amerika Birleşik Devletleri'nde Major Lig takımlarından Toronto FC'nin formasını giyen 29 yaşındaki oyuncuya 120 bin dolar alacağına karşılık peşin 60 bin dolar teklif etti. Ancak indirime yanaşmayan Ricketts, 120 bin dolarda ısrar edince anlaşma sağlanamadı. Bucaspor'da 2013-2014 sezonunda forma giyen Ricketts, 25 lig karşılaşmasında 7 kez gol sevinci yaşadı.

FIFA'daki alacak dosyalarının büyük bir bölümünü kapattıklarını belirten Başkan Ahmet Doğan, Ricketts sorununu da aşacaklarını söyledi. Doğan, "Göreve geldiğimizden bu yana hep alacak dosyalarını temizlemeye çalıştık. Artık sonuna geldik. Bucaspor'u bu yükten kurtaracağız. Ancak cezalı olduğumuz için ne yazık ki önümüzdeki sezonun devre arasına kadar transfer yapamayacağız" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.