Dolar 32,5825
%0.21
Euro 34,8344
%0.49
Altın 2.417,100
%-0.65
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da sakat ve cezalı futbolcular dönüyor

Bucaspor'da sakat ve cezalı futbolcular dönüyor

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta haftayı Nazilli Belediyespor deplasmanında geçirecek Bucaspor'da sakat ve cezalı futbolcuların takıma dönecek olması Teknik Direktör Fatih Uygun'un yüzünü güldürdü.

  • Ege Postası
  • 30.03.2017 - 11:53

Cezaları biten stoperler Emre Toraman ve Veli'nin yanı sıra orta saha oyuncuları Emre Özkan ile İlyas'ın takıma katılacağını bildiren Uygun, "Savunmada görev yapan Onur Yılmaz ve Ömer'in de sakatlıkları geçti. Bir tek Emin'den faydalanamalacağız. Nazilli Belediyespor maçında tüm kozlarımız sahada olacak" dedi. 

Kazanıp alt sıralardan kurtulacaklarını ifade eden genç teknik adam, "İki senedir korkulu rüya görüyoruz. Geçen sezon son maçta kümede kalmıştık. Bu kez aynı endişeyi taraftarımıza yaşatmayacağız. Nazilli'den galibiyetle dönerek kabusa son vereceğiz. Deplasmanlarda başarılı sonuçlar aldık, yine istediğimiz skorla sahadan ayrılacağız. Yeni başkanımıza ve yönetim kurulumuza da ilk galibiyeti hediye etmek istiyoruz" diye konuştu. İlk yarıda Buca Arena'da oynanan karşılaşma 1-1 beraberlikle sona ermişti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.