Dolar 32,5972
%0.38
Euro 34,7297
%-0.01
Altın 2.499,090
%0.59
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da sarı tehlike

Bucaspor'da sarı tehlike

Spor Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup'ta deplasmanda aldığı 2-0'lık Ofspor galibiyetini, bu hafta evinde Kocaeli Birlikspor'u yenerek pekiştirmek isteyen Bucaspor'un teknik heyeti, sarı kart cezası sınırındaki 8 futbolcuyu dikkatli olmaları konusunda uyardı.

  • Ege Postası
  • 15.02.2017 - 12:37

Bucaspor'da orta saha oyuncusu Zafer, ön libero Emin, sağ kanat Murat, sağ bek Sancar, sol bek Emre Özkan, forvetler Erkan, İlyas ve Alpay, Kocaeli Birlikspor müsabakasında kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek, gelecek hafta Sivas Belediyespor deplasmanında görev yapamayacak.

Kocaeli Birlikspor randevusu öncesi Ahmet'in cezalı, Onur'un sakat olduğu Bucaspor'da Emin'in kırmızı, Emre Toraman ve Veli'nin ise sarı kart cezaları bitti. Bu sezon Keçiörengücü maçının ardından ikinci kez evlerinde seyircisiz bir müsabakaya çıkacaklarını dile getiren teknik direktör Fatih Uygun, "Rakibimiz deneyimli oyunculardan kurulu bir ekip. Zirve mücadelesi veriyorlar. Biz de play off hedefimizi sürdürmek için kazanmak zorundayız. Evimizde 3'te 3 yapmak istiyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.