Dolar 32,5801
%0.32
Euro 34,7772
%0.13
Altın 2.509,780
%1.02
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da Taner Taşkın şoku

Bucaspor'da Taner Taşkın şoku

Spor Toto 2'nci Lig'de önümüzdeki sezon üst sıraları hedefleyen Bucaspor yönetimi, prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Taner Taşkın takımında kaldı.

  • Ege Postası
  • 29.05.2017 - 12:55

Yaklaşık iki hafta önce gerçekleşen ön görüşmeden sonra Buca'dan kesin cevap alamayan ve yönetimin bu süreçte başka isimlerle de temasa geçtiğini öğrenen tecrübeli teknik adamın, geride bıraktığımız sezon play off'a çıkardığı Amed Sportif'le yeniden anlaştığı belirtildi. Taşkın'dan sonuç alamayan yönetim ise alternatif isimlere yöneldi.

Daha önce Tarık Daşgün, Mehmet Aurelio, Zeki Çakır, Turgut Uçar ve Yılmaz Özlem'i gündemine alan yönetim, Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar'ın yardımcısı Bekir Limanlar'la da temas kurduğu öğrenildi. Başkan Ahmet Doğan, iç transferi büyük ölçüde bitirdiklerini belirterek , "Artık sıra teknik direktöre geldi. Kadromuzu korumadan yeni bir çalıştırıcı bulamazdık. Şimdi belirlediğimiz teknik direktörlerle daha detaylı bir şekilde masaya oturacağız. Bucaspor için en iyisini yapacağız" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.