Dolar 32,3194
%0.21
Euro 35,1068
%-0.04
Altın 2.295,660
%0.8
Bist-100 9,05
%2.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'dan gençlere müjde

Bucaspor'dan gençlere müjde

Yeni sezon hazırlıklarını 31 kişilik kadrosuyla Kaynaklar Tesisleri'nde sürdüren 2'inci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bucaspor'da genç futbolculara müjde geldi.

  • Ege Postası
  • 14.08.2017 - 14:11

Sportif Direktör Halim Karaköse, Saruhan, Atakan, Uğurcan, Hakan, Berkay, Yunus, Enes, Devrim, Çağlayan, Ercan ve İsa'nın sezon boyunca profesyonel takımda yer alacağını açıkladı. Sadece Gökay, Barış ve Onur'un kiralanacağını belirten Karaköse, "Bu 3 futbolcumuzu zaten Bolu kampına götürmemiştik. Diğer gençlerimiz ise bu sezon bizim önemli parçamız olacak. Kimseyi göndermeyeceğiz" dedi. 

Gelişimlerini yakından takip ettikleri gençlerden maksimum düzeyde yararlanacaklarını ifade eden Halim Karaköse, "Teknik direktörümüz Ahmet Yıldırım Buca Futbol Akademisi'nden gelen futbolcuların üzerine titriyor. Aynı zamanda takımdaki tecrübeli oyuncularımız da onlara ağabeylik yapıyor. Çok iyi bir arkadaşlık ilişkisi kuruldu. Umuyorum bu kenetlenme bize başarıyı getirir" dedi. Öte yandan sezon sonunda takımdan ayrılan ancak kulüp bulamayıp yeniden sarı-lacivertlilerle sözleşme imzalayan Zafer Çevik'in sakatlığını atlattığı ve idmanlara dahil olduğu öğrenildi.  (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.