Dolar 32,3280
%0.24
Euro 35,0837
%-0.11
Altın 2.292,560
%0.66
Bist-100 8,98
%2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor Emre ve Onur'la masaya oturdu

Bucaspor Emre ve Onur'la masaya oturdu

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta kümede kaldıktan sonra gelecek sezonun hazırlıklarına başlayan Bucaspor'da yönetim sözleşmeleri bu ay bitecek Emre Öztürk ve Onur Alkan'la da masaya oturdu

  • Ege Postası
  • 03.05.2017 - 13:05

Daha önce Emre Toraman, Veli, Hasan ve Onur Yılmaz'la prensipte anlaşan yönetim, Emre ve Onur'la uzlaşamadı. İki futbolcunun gelecek transfer tekliflerini değerlendirmek için yönetimden süre istediği kaydedildi. Ayrıca Başkan Ahmet Doğan'ın süresiz kadro dışı kalan stoper Adil'le de görüştüğü bildirildi. Adil'e yeni bir sözleşme öneren Doğan'a genç futbolcudan olumsuz yanıt geldi. 

Sözleşmeleri bitecek Murat, Şenol, İlyas, Mehmet ve Emin'le de hafta sonuna kadar görüşmeyi planlayan yönetim, ardından teknik adam konusunu netleştirecek. Basın Sözcüsü Serdar Deniz, Fatih Uygun'la yola devam edip etmeyeceklerini en kısa sürede netleştireceklerini söyledi. Haziran başına kadar da iç transferi bitirmeyi hedeflediklerini belirten Deniz, "Yoğun bir gündem bizi bekliyor. En kısa sürede yol haritamızı belirleyeceğiz. Dış transferde icraat yapabilmemiz için ise öncelikle FIFA dosyalarının ortadan kalkması gerekiyor. Hepsini teker teker çözüp, yeni döneme iddialı gireceğiz" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.