Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor kümede kalmayı garantilemek istiyor

Bucaspor kümede kalmayı garantilemek istiyor

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta pazar günü kendi evinde Zonguldak Kömürspor'u yenerek kümede kalmasında ilan etmek isteyen Bucaspor'u tersi bir sonuçta kabus gibi bir son hafta bekliyor.

  • Ege Postası
  • 20.04.2017 - 11:56

Lige tutunmak için Fatih Karagümrük, Anadolu Üsküdar, Fethiyespor ve Büyükçekmece Tepecikspor ile çekişen Bucaspor'un olası bir puan eşitliği halinde ikili averajda sadece bir rakibine üstünlüğü bulunuyor. Fatih Karagümrük'ü iki maçta da yenerek avantajı eline geçiren Bucaspor, diğer 3 takıma karşı istediği sonuçları alamadı. Fethiyespor'a her iki karşılaşmada da mağlup olan Bucaspor, Büyükçekmece Tepecikspor'la Arena'da 1-1 berare kalıp, deplasmandaki müsabakayı 3-2 kaybetti. Bucaspor, son hafta İstanbul'da karşıya karşıya geleceği Anadolu Üsküdar'a da sezonun ilk yarısında evinde 4-2 yenildi.

Başkan Ahmet Doğan, işi son haftaya bırakmayacaklarını belirterek, "Futbolda her olasılığı düşünmek gerekiyor ama Zonguldak Kömürspor'u yenip sezonu kapatacağız" dedi.

Bilet fiyatlarını 1 TL yaptıklarını ifade eden Doğan, "Taraftarımızdan stadı doldurmalarını bekliyoruz. Bu sezonu kazasız atlatırsak seneye çok iddialı bir yapılanmayla yolumuza devam edeceğiz. Futbolculara ve teknik ekibe güvenimiz tam" diye konuştu,

Bucaspor'da kasığından sakatlanan kaptan Zafer ve sol arka adalesinde ödem bulunan sol bek Abdullah'ın tedavileri sürüyor.   (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.