Dolar 32,5493
%0.01
Euro 34,9078
%0.12
Altın 2.425,310
%-0.2
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bunlar nasıl baba

Bunlar nasıl baba

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, 13 yaşındaki oğlu İ.Ç.'yi okula gitmediği ve sigara içtiği iddiasıyla kemerle döven baba 39 yaşındaki Özay Ç. gözaltına alındı. Sakız'da da 3 yaşındaki oğlunu döve döve yıkayıp görüntülerini internette paylaşan Suriyeli baba tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 15.12.2016 - 08:32

Baharlı Mahallesi Koru Sanayi Sitesi'nde bir çocuğun üzerindeki elbiselerinin çıkarılarak kemerle dövüldüğünü görenler, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, oğlunu döven Özay Ç.'yi gözaltına aldı. Özay Ç. İfadesinde, oğlunun okula gitmediğini yönünde bilgi geldiğini belirterek, "Aramaya çıktım. Okula yakın bir yerde sigara içerken yakaladım, çok sinirlendim" dediği belirtildi. 

Savcılıkta ifadesine başvurulan baba Özay Ç. serbest bırakıldı.

OĞLUNU DÖVE DÖVE YIKADI

Yunanistan'ın Sakız Adası'na yasadışı yollardan geçen Suriyeli 32 yaşındaki Usame Abd Al Fatah, 3 yaşındaki oğlunu dövüp, bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşınca tutuklandı. Koruma altına alınan küçük çocuğun, Türkiye'deki annesinin yanına göndirileceği belirtildi.

Suriye'deki iç savaştan kaçarak önce Türkiye'ye, ardından da yasadışı yollardan Yunanistan'ın Sakız Adası'na geçen Suriyeli Usame Abd Al Fatah, kaldıkları kamptaki barakada yıkanmak istemeyen 3 yaşındaki oğlunu dövdü. Dayak olayını cep telefonuyla kaydeden baba, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Adada yayın yapan yerel bir internet sitesinin olayı haberleştirmesinin ardından gelen tepkiler üzerine Usame Abd Al Fatah gözaltına alındı. İfadesinde Sakız Adası'na geçerken eşi ve 2 çocuğunun Türk güvenlik güçlerince yakalandığını, psikolojisinin bozulduğunu öne süren Usame Abd Al Fatah tutuklandı. Vücudunda morluklar ve yaralar oluşan küçük çocuk ise hastanedeki tedavisinin ardından devlet korumasına alındı. 



Küçük çocuğun, annesinin yerinin tespit edilmesi için Türk yetkililerle temasa geçileceği, ardından da bir sağlık ekibi ile Türkiye'ye gönderileceği belirtildi.

(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.