Dolar 32,5413
%-0.02
Euro 34,8889
%0.07
Altın 2.431,070
%0.04
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Burdurlular Şöleni 7 Mayıs’ta

Burdurlular Şöleni 7 Mayıs’ta

zmir’deki Burdurlular Gaziemir sarnıç piknik alanında buluşuyor. 7 Mayıs’taki buluşmanın şölen olacağını belirten İzmir Burdurlular Derneği Başkanı Refik Kaya,”Başta yöre sanatçımız Ahmet Serttaş’ı dinleyip, teke yöresi oyunları ile coşacağız. Sürprizlerimiz de var” dedi.

  • Ege Postası
  • 14.04.2017 - 12:20

İzmir Burdurlular Derneği geleneksel Burdurlular şölenine hazırlanıyor. Geleneksel hale gelen şölen bu yıl 7 mayıs pazar günü yapılacak. İzmir Burdurlular Derneği Başkanı Refik Kaya yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi. “İzmir Burdurlular Derneği olarak her yıl düzenli olarak düzenlenen şölen bu yıl 7 mayıs pazar günü Gaziemir Sarnıç Piknik alanında yapacağız.

Burdurluların yoğun yaşadığı kentlerin başında gelen İzmir’de, Burdurlu hemşehrilerimizle bir arada olmak istiyoruz. Birlik beraberlik örneği sergilemek ve dostlukları kuvvetlendirmek adına bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Şölenimizde yöre sanatçımız Ahmet Serttaş sahne alacak, süpriz sanatçılarında sahne alacağı şölende teke yöresi oyunları oynanacak. Derneğimize ait halk oyunları ekibimizde oyunları ile şölenimize renk katacaklar. Yarışmaların ve süprizlerin yaşanacağı şölende hemşehrilerimize Burdur Şiş, Burdur ceviz ezmesi ikram edeceğiz. ”Hadi Gali Sende Gel” sloganı ile İzmir’de yaşayan hemşehrilerimize şölenimize davet ediyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.