Dolar 32,5342
%-0.02
Euro 34,9602
%0.38
Altın 2.429,440
%0.26
Bist-100 9.708,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir'de başkanlar zirvesi

Büyükşehir'de başkanlar zirvesi

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dilek Bilgin Büyükşehir meclis toplantısı öncesi belediye başkanlarıyla toplantı yaptı. Güven ve Bilgin 8 ilçe için destek istedi

  • Ege Postası
  • 25.11.2016 - 19:35

EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı öncesi belediye binasında sürpriz bir toplantı gerçekleşti. CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dilek Bilgin, partili belediye başkanlarıyla grup toplantısı öncesi bir araya geldi. Toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da hazır bulundu. Belediye başkanlarının tamamına yakınının yer aldığı toplantıda Güven ve Bilgin'in belediye başkanlarından kaybedilen ilçelere destek olunmasını istedikleri öğrenildi.

Güven ve Bilgin'in başkanlara "Kaybettiğimiz 8 ilçenin kazanılmasında size önemli iş düşüyor. İlçedeki parti örgütünün etkinliklerinde yer almanız belediye başkanı olmayan ilçelerde örgüte moral verecektir. Yasal olarak bir yardım yapmanız mümkün değil ancak, manevi destek önemli. Kaybedilen ilçelerde köy ziyareti ve esnaf ziyareti yapmanız partiye artı yazacaktır. Büyükşehir belediyemiz zaten bu ilçelere yatırım yapıyor. Sizin buralarda sosyal projeler üretmeniz, ziyaretler yapmanız, açılışlarda boy göstermeniz partimiz adına önemli." dedikleri öğrenildi. Kocaoğlu'nun da büyükşehir belediye başkanı olarak tüm ilçelere hizmet götürme görevi olduğunu söylediği, CHP'nin belediye başkanı olmayan ilçelerindeki hizmet noktasında sıkıntılarla ilgili kendisine bilgi verilmesini istediği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.