Dolar 32,5706
%0.09
Euro 35,0212
%0.55
Altın 2.428,750
%0.23
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir'de o isimden veda

Büyükşehir'de o isimden veda

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey, 16 Haziran'dan geçerli olmak üzere emeklilik dilekçesi verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Bornova Belediyesi'nde birlikte görev yaptığı Erhan Bey'i, 2004 yılında Büyükşehir Belediyesi'ne getirmişti. Sosyal medyadan tatil fotoğraflarıyla duyurdu

  • Ege Postası
  • 17.05.2017 - 10:08

İzmir Büyükşehir Belediyesi üst düzey yönetiminde kulislerde bir süredir konuşalan ayrılık gerçekleşti. Genel Sekreter yardımcısı Erhan Bey emeklilik dilekçesi verdi. Eski Genel Sekreter Pervin Şenel Genç'in yerine geçecek adaylar arasında adı geçen, ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Ağustos 2016 tarihinde Buğra Gökçe'yi Genel Sekreter olarak görevlendirmesinin ardından, önce istifa dilekçesi verdiği belirtilen, sonra ise bu kararından vazgeçerek uzun bir süre izne çıkan Erhan Bey daha sonra görevine başladı. Gökçe'nin Genel Sekreterlik kadrosunun 2017 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanmasından sonra belediye kulislerinde Erhan Bey'in emekli olabileceği iddia edildi. Beklenen gelişme bu hafta içinde gerçekleşti. Erhan Bey emeklilik dilekçesini verdi.

Erhan Bey, emeklilik kararını sosyal medya hesaplarından "Artık emekliyim... 03 Eylül 2004 tarihinde göreve davet edilerek başladığım İzmir Büyükşehir Belediyesi'ndeki görevimden kendi isteğim ve rızam ile 16 Haziran 2017 tarihinden geçerli olmak üzere, bugün emeklilik talebimi içeren dilekçemi verdim. 13 yılı İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde olmak üzere 27 yıllık Belediyecilik çalışma hayatımda her türlü şaibeden uzak, onurumla, namusumla ve layıkıyla, hak ve hukuku gözeterek ve hesabını vererek, kurumuma, İzmir'e ve ülkeme, birçok bedel de ödeyerek hizmet etmeye çalıştım. Bu onurlu görevde bulunduğum süre içerisinde yanımda olan, desteklerini esirgemeyen, birçok başarılı işe imza attığımız ve emeklerini hiçbir zaman unutamayacağım tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren daha sağlıklı, mutlu ve daha umutlu olmak dileğiyle. Hoşçakalın, sevgiyle kalın. Yeni sahillerden, yeşeren yeni umutlarla, yeni başlangıçlara ve yeni bir hayat" yazarak duyurdu. Erhan Bey, tatilde çektirdiği bazı fotoğraları da paylaştı. Erhan Bey, beraat ettiği Büyükşehir Belediyesi davası nedeniyle bir süre cezavinde yatmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.