Dolar 32,4444
%-0.13
Euro 34,7413
%-0.66
Altın 2.438,780
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir'den Güzelbahçe'ye iskele müjdesi

Büyükşehir'den Güzelbahçe'ye iskele müjdesi

Körfez filosunu satın aldığı son teknoloji ürünü 15 yeni karbon kompozit gemiyle tepeden tırnağa yenileyen İzmir Büyükşehir Belediyesi rotayı Güzelbahçe'ye çevirdi. Büyükşehir rotayı Yarımada'ya çevirdi

  • Ege Postası
  • 19.04.2017 - 10:31

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Satın aldığı yeni yolcu gemileriyle körfezde daha hızlı, ekonomik ve konforlu ulaşım imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi'nden yine sevindiren haber geldi.

KÖRFEZDE BİR SONRAKİ DURAK GÜZELBAHÇE

Mavişehir, Bayraklı, Karataş ve Güzelbahçe'de yapılacak yeni iskeleler için çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni projeleri için başkent Ankara'dan izin beklerken, vapur seferlerini Güzelbahçe'ye kadar genişletme kararı aldı. Ay sonunda ilçede geçici iskele yapılması için ihaleye çıkacak olan Büyükşehir Belediyesi, 4 aylık çalışmanın ardından yapılacak yeni platform ile yeni karbon kompozit gemilerin Güzelbahçe'ye yanaşmasına da olanak sağlayacak.

SONBAHARDA SEFERLER BAŞLIYOR

Sonbaharda hizmete girecek yeni iskele sayesinde körfezin yeni modern vapurları sefer ağına dahil edilecek ve Güzelbahçe halkı Konak, Alsancak, Karşıyaka, Üçkuyular gibi metropol alanlara denizden ulaşım sağlayabilecek. Kentin yarımada bölgesine açılan kapısı niteliğindeki ilçede açılacak yeni geçici iskelenin kullanıma girmesiyle birlikte 2018 yazından itibaren yazlık beldelere yönelik seferlere de büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.