Dolar 32,3344
%0.26
Euro 35,0268
%-0.27
Altın 2.302,770
%1.11
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir'den huzurevi sakinlerine yeni yıl yemeği

Büyükşehir'den huzurevi sakinlerine yeni yıl yemeği

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, huzurevi sakinlerine mesaj göndererek, "Yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmasın. Sizler bizim başımızın tacısınız" dedi.

  • Ege Postası
  • 31.12.2016 - 10:06

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi sakinlerine yeni yıl yemeği düzenlendi. Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen yemeğe, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Dr. Buğra Gökçe, Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serpil Keskin de katıldı.

Huzurevi sakinlerine seslenen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Dr. Buğra Gökçe, "İzmir Büyükşehir Belediyesi ailesinin fertleri olan sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Hepimize huzurlu, mutlu, sağlık ve barış dolu, geçtiğimiz yılın acılarını unutturacak, ülkemize ve bölgemize esenlik getirecek bir yıl diliyorum" dedi.

Dr. Buğra Gökçe daha sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun huzurevi sakinlerine gönderdiği mesajı okudu. Başkan Kocaoğlu mesajında şunları söyledi:

"Maalesef 2016 yılı güzel hatıralar bırakarak gitmedi. Ne ülkemizde ne dünyada istediğimiz huzuru bulamadık. Terörden, savaşlardan, bitmek bilmeyen kavgalardan yorulduk. Ama şimdi yeni bir yıla giriyoruz. Yeni yıl, yeni umutlar demek. Zaten en çok da umuda, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. 2017'den dileğimiz bu olsun. Yeni yılda hep birlikte, daha mutlu, daha güzel günler geçirmek dileğiyle, yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmasın. Sizler bizim başımızın tacısınız".

Yemek sonunda Genel Sekreter Vekili Dr. Buğra Gökçe, Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Serpil Keskin, huzurevi sakinleriyle birlikte yeni yıl pastası kesti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.