Dolar 32,5696
%0.26
Euro 34,9942
%0.06
Altın 2.460,840
%1.01
Bist-100 9.896,00
%1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir dergisinde kafa karıştıran manşet

Büyükşehir dergisinde kafa karıştıran manşet

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin her ay düzenli olarak yayınlanan ve vatandaşlara sunulan "İzmir Metro" dergisinde bu ay kafa karıştıran bir manşete yer verildi. İzmir'de ve ülkede referandum tartışmaları devam ederken, belediye kitapçıklarındaki "Yüzde 79 evet" başlıklı tesadüf dikkat çekti. Büyükşehir dergisinde

  • Ege Postası
  • 30.01.2017 - 12:40

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Türkiye'de ünlüler ve siyasiler arasında evet ve hayır tartışmaları tam gaz devam ederken, İzmir'de Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşlarla paylaştığı anket sonuçları zamanlamasıyla ilginç bir tesadüfü beraberinde getirdi.

İZMİRLİLER "YETMEZ AMA EVET" DEDİ!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin her ay düzenli yayınlanan ve raylı sistem araçlarında yolculara dağıtılan "İzmir Metro" adlı dergisinde bu ay ulaşımla ilgili anket sonuçlarına yer verildi. İzmir halkının katıldığı anket çerçevesinde toplu ulaşımdaki yatırımları değerlendiren İzmirliler, belediyenin yatırımlarına yüzde 79 oranında "Evet" derken, yüzde 85'lik kesim de "Yetmez ama evet" diyerek projelerin arttırılmasını istedi.

VATANDAŞLAR REFERANDUM ANKETİ ZANNETTİ

Belediyenin ulaşım alanındaki çeşitli yatırımlarının halka anlatıldığı kitapçıkların en dikkat çeken yanı ise hazırlanan kapak tasarımı oldu. "Yüzde 79 evet" başlığı ile sunulan kitapçıklar özellikle metroyla yolculuk eden vatandaşlardan büyük ilgi görürken, ülke gündemiyle tesadüfen oluşan bağlantı gözlerden kaçmadı. Son günlerde anayasa değişikliği ve başkanlık sistemi tartışmaları tüm Türkiye'nin yanı sıra İzmir'de de hararetli tartışmalara yol açarken, belediye tarafından yayınlanan kitapçıkları gören vatandaşlar ise yaşanan bu tesadüfü tebessümle karşıladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.