Dolar 32,3664
%0.15
Euro 34,9649
%-0.29
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,15
%0.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehirden Dikili çıkarması

Büyükşehirden Dikili çıkarması

İzmir  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Büyükşehir Belediyesi’nin Dikili’de devam eden yatırım ve hizmetlerini yerinde denetlemek ve ilçenin giriş-çıkış yolları ile sahil bandında incelemelerde bulunmak üzere Dikili İlçesine çıkarma yaptı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Varlıorpak, İzmir Büyükşehir Belediyesi Şirketler Koordinatörü Hilmi Özen, İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer ve ilgili birim amirleri Genel Sekreter Buğra Gökçe’ye eşlik etti. Genel Sekreter Gökçe çalışmaları inceledi

  • Ege Postası
  • 12.10.2017 - 13:22

Dikili ziyaretinde İlk olarak Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’u makamında ziyaret ederek Dikili’deki çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gökçe, ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Müdürlüğü’ne geçerek, kentte devam eden yatırım ve hizmetler hakkında Büyükşehir Belediyesi Dikili Yerel Hizmetler Müdürü Aslı Çam Kılık’tan bilgiler aldı. Dikili ilçe genelinde hummalı bir şekilde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde kontrol ederek Dikili ilçesini adeta karış karış gezen Gökçe, gerçekleştirdiği ziyarette İZSU ve İZBETON’un çalışmalarını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi personeline de, “kolaylıklar ve hayırlı çalışmalar” dileklerini iletti.

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Dikili ilçe merkezi ile Çandarlı bölgesinde sahil bandı ile kent girişlerinde de detaylı incelemelerde bulunan Gökçe, tespitlerini not aldı. Dikili’de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin adeta arı gibi çalıştığını belirten Gökçe, hizmet seferberliğinin kıyı şeridinden kırsal bölgelere uzanacak şekilde artarak devam edeceği müjdesini verdi. Bölgeye gerçekleştirdiği ziyareti esnasında vatandaşlarla da sohbet etme imkânı bulan  Genel Sekreter Gökçe, Dikilili vatandaşların görüş, öneri ve taleplerini can kulağı ile dinleyerek notlarına dahil etti.

DİKİLİ BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞIYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe’yi Dikili’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Dikili’mizde 3,5 yıldır büyük bir değişim yaşanıyor. Bu değişimin sebebi de büyükşehir belediyemizin desteği ile kentimizde hizmet ağının örülmüş olmasıdır. Buradan Dikili’mizi daha yaşanılabilir bir ilçe olması yolunda bizlere her zaman büyük destekler sunan İzmir Büyükşehir Belediyemize, Büyük Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na, Sayın Buğra Gökçe’ye ve yol arkadaşlarına ne kadar teşekkür etsek azdır. Bugün Sayın Genel Sekreterimiz Buğra Gökçe’nin kentimizde olması da bizim için büyük gururdur. Kendisi  ile ilçemizde hizmete açılan, çalışmaları halen devam eden hizmetlerle ve yapılması planlanan yatırımlara dair hem yerinde incelemelerde bulunup, istişare yaptık. Sayın Gökçe’den müthiş bir hızda ilerleyen çalışmalara ile olarak yeni yatırımların da hız kazanacağını duymak bizleri daha da mutlu etti. 30 mahallemizin de yaşam kalitesini daha yükseltecek yeni çalışmaların şimdiden kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İŞBİRLİĞİ SÜRECEK 

Sözlerini “Dikili’mizin kısa zamanda büyük bir değişim yaşamasını sağlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na ve çalışkan, mütevazı Genel Sekreterimiz Sayın Buğra Gökçe’ye gönülden şükranlarını sunuyorum” diyerek tamamlayan Başkan Tosun, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışmaların kesintisiz süreceğine dikkat çekti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.