Dolar 32,5563
%0.13
Euro 34,8700
%0.6
Altın 2.429,500
%-0.14
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çam'dan Kuzu'ya tişörtlü mesaj!

Çam'dan Kuzu'ya tişörtlü mesaj!

Bakanlar Kurulu'nun açıklanması sonrası AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'nun 'siyasetin adaleti yok' çıkışı sonrası CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Twitter hesabından Burhan Kuzu'ya 'adalet' yazılı tişörtle mesaj gönderdi. Bakanlar Kurulu açıklandı, yankıları sürüyor

  • Ege Postası
  • 19.07.2017 - 16:41

EGE POSTASI - Bakanlar Kurulu'nun açıklanması üzerine, gazeteci Ersoy Dede Twitter hesabından "Olsun be Burhan Hocam" diyerek AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'ya göndermede bulundu. Kuzu ise Dede'ye "Ersoy, siyasetin adaleti yok. Ne yapalım Allah'a havale ediyorum" diyerek sitemini dile getirdi.

Burhan Kuzu daha sonra diğer takipçilerinden gelen mesajlar üzerine "Bakanlık uğruna değil, hiç bir şey uğruna inanmadığımı yapmadım.15 yıl siyasi geçmişim var lekem yok.Biraz adam olun adam" cevabını verdi.

ÇAM'DAN FOTOĞRAFLI MESAJ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 25 gün süren 420 kilometrelik 'Adalet yürüyüşü'nde aralıksız yer alan CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Twitter hesabından Burhan Kuzu'yu etiketleyerek mesaj paylaştı.

Elinde 'adalet' yazılı tişört tutarkenki fotoğrafını paylaşan Çam, "Hocam adalet arayışınız ilkesel ise ve devam ediyorsa, bir adalet t-shirtü ile size katkıda bulunmak isterim" ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.