Dolar 32,3146
%0.2
Euro 35,1147
%-0.02
Altın 2.293,180
%0.69
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Can dostları için mama kampanyası

Can dostları için mama kampanyası

İzmir'deki Özolgun Otomotiv'in Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar Tenekeci, sokak köpekleri için mama kampanyası başlattı. Sokak köpeklerinin soğukta aç kalmaları halinde 17 saat sonra öldüklerini belirten Tenekeci, "Can dostları kurtarmak hepimizin görevi" dedi.

  • Ege Postası
  • 04.02.2017 - 12:47
Ford, Fiat, İveko araçlarının servis ve toptan ile perakende yedek parça hizmeti veren İzmir merkezli Özolgun Otomotiv, sokak köpekleri için mama kampanyası başlattı. İlk etapta 300 kilogram mama, hayvanseverlerden gelen talebe göre istenilen yere götürülerek dağıtılacak. Can dostlara yardım eli uzatmak isteyenleri de kampanyaya davet eden Özolgun Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar Tenekeci, "Kampanyaya katılım göstermek isteyenlerin de mamalarını onlar adına alıp, dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Hepimiz zor günler geçiriyoruz. Ancak bu dünyayı paylaştığımız canlılar da soğuk kış günlerinde büyük risk altında. Sokak köpekleri, bu zorlu kış şartlarında soğuk havada aç kalırsa 17 saat sonra ölüm riskiyle karşı karşıya. Gelin onlara destek olalım" dedi.

Soğuk havalarda sokakta kalan canların yiyecek ve içecek bulmakta zorlandıklarını belirten Özolgun, "Bu yüzden bütün İzmirlileri hayvanlara yiyecek vermeye davet ediyoruz. Elbette barınak sorunları da var. Ancak acil olarak yiyecek sorunu çözmemiz gerekiyor. Bu soğuk havalarda sokak köpekleri için biz sıcacık bir kampanya başlattık. İlk etapta 300 kilogram köpek mamasını, hayvan severlerden gelen talep doğrultusunda dağıtıyoruz. Ancak bu kampanya herkese açık. Siz de destek verin, biz ihtiyaç olan yerlere götürüp bırakalım" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.