Dolar 32,5301
%-0.03
Euro 34,8776
%0.14
Altın 2.425,830
%0.11
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cani üvey babadan tüyler ürperten ifade

Cani üvey babadan tüyler ürperten ifade

İzmir Menemen'de kaybolduktan 1 hafta sonra ayağına taş bağlanmış cansız bedeni bir kuyuda bulunan Ahmet Coşkun'un katil zanlısı üvey babasının ifadesi kan dondurdu. Cani üvey babanın ifadesi dehşete düşürdü

  • Ege Postası
  • 23.02.2017 - 08:57

Menemen'de esrarengiz şekilde ortadan kaybolduktan bir hafta sonra Manisa'da bir su kuyusunun içinde ölü bulunan Atakent Anadolu Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki Ahmet Coşkun'un ölümü yasa boğarken, cinayetin ayrıntıları da ortaya çıkmaya devam ediyor.

Ahmet'in üvey babası Müştak A., talihsiz genci keserle başına vurduktan sonra canlı canlı kuyuya atışını detaylarıyla anlattı. İddia edildiği gibi yurtta öğretmen değil hizmetli olduğu anlaşılan Müştak A., ifadesinde cinayeti tek başına işlediğini belirterek şunları söyledi:

"Elif, Ahmet'i daha çok seviyor ve ona ilgi gösteriyordu. Özel yemekleri bana değil Ahmet geldiği zaman yapıyordu. Ahmet'ten dolayı bana ilgisinin azaldığını inandım.

'KİMSE BİLMESİN'

Müştak M., cinayet sonrasına ilişkin ise şunları ifade etti:

Ahmet'i öldürdükten sonra aramaya ben de katıldım. Kimse şüphelenmedi. Sonra eşime telefon açtım ve 'Ortadan kadırdım' dedim. O da 'Senin yaptığını kimse bilmesin, sonra görüşürüz' dedi. O görüşmeden sonra Elif'le hiç bu konuyu konuşmadık. O da sormadı, ben de açmadım." (Habertürk)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.