Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Canlı yayında davetsiz misafir

Canlı yayında davetsiz misafir

Menderes Belediye Başkanı AK Partili Bülent Soylu, Egetürk TV’nin Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı’nda gerçekleştirdiği canlı yayının konuğu oldu. Soylu, tam referandum tahminini açıklarken, canlı yayına aniden dahil olan bir Menderesli, Başkan’dan yardım istedi. Başkan Soylu, tam o soruya yanıt verirken…

  • Ege Postası
  • 13.04.2017 - 12:40

EGEPOSTASI – Egetürk TV’nin, referandum propagandası sürecinde, belediye başkanlarını ve politikacıları konuk ettiği “Egepostası ile Gündem” programı, ilginç anlara sahne oldu.

Egepostası yazarı Mithat Umutoğulları ile Egetürk TV Genel Koordinatörü Refik Pak’ın sunduğu program, Menderes’te geçtiğimiz günlerde açılan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı’nda dün akşam gerçekleştirildi. Programın konuğu olan Menderes Belediye Başkanı AK Partili Bülent Soylu, Umutoğulları ve Pak’ın sorularını yanıtladı, icraatlarını ve referandum ile ilgili düşüncelerini canlı yayında anlattı.

İzmir ve Türkiye ile ilgili referandum tahmini sorulan Bülent Soylu, “Türkiye genelinde yüzde 60’ın üzerinde evet oyu bekliyorum. Bunu samimi olarak bekliyorum. AK Partili olduğum için ya da evet kampanyası yürüttüğüm için değil” dedi. Soylu konuşmasını sürdürürken, bir vatandaş, aniden canlı yayına dahil oldu. Hızla Belediye Başkanı Soylu’nun yanına gelip elini öpen, Umutoğulları ve Pak ile de tokalaşan vatandaş, “Şu anda canlı yayındayız” uyarılarına da aldırmadı. Soylu, “Televizyon programı var da, müsaade et” dese de vatandaş, “İhtiyacım var Bülent hocam. Yardımcı olabilir misiniz” dedi. Kısa bir şaşkınlık anı yaşanırken, Başkan Soylu, “Arkadaşlarım size yardımcı olacak. Adresini, telefonu alalım, ne gerekiyorsa yapalım” talimatı verdi.

ORGANİK

Vatandaş yayından çıkarılırken, Başkan Soylu, yaşanan anı “Olacak bunlar. Organik yani. Vatandaşımız buraya gelecek. Sıkıntı yok. Arkadaşlarım gerekeni yapacaklar” diye değerlendirdi. Referandumla ilgili verdiği yanıta geri dönen Soylu, “İzmir’de de güçlü bir evet bekliyoruz. Menderes’te de evet oylarının birinci çıkmasını bekliyorum. Türkiye’de dönen düzeni çok iyi gördü vatandaşlar” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.