Dolar 32,5135
%-0.08
Euro 34,9664
%0.4
Altın 2.435,500
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çarşıda Ramazan bereketi

Çarşıda Ramazan bereketi

İzmir'de, Ramazan ayına sayılı günler kala Kemeraltı Çarşısı ve Havra Sokağı’nda hareketlilik başladı. Gıda ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler çarşıyı hareketlendirdi. Esnaf kampanya başlattı

  • Ege Postası
  • 25.05.2017 - 09:59

Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle hareketlenen Kemeraltı Çarşısı'nda esnaf, maliyetler artmasına rağmen bunu fiyatlara yansıtmamak için direndiklerini söyledi. Çarşıda peynirin kilosu kalitesine göre 20 ila 40 TL arasında, zeytin fiyatları ise 19 ila 24 TL arasında değişiyor. Yine Ramazan ayının vazgeçilmezi olan hurma, 12 ila 40 TL arasında, pastırma ise kilosu 100 TL’den alıcı bekliyor.

Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda bulunan Kestane Pazarı’nda kampanya başlatan Ankara Gıda Pazarı’nın sahibi Murat Özkanlı, zor şartlarda yaşam mücadelesi veren yoksul insanlara Ramazan ayında da destek vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Murat Özkanlı, "Müşterilerimiz ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere en az 5 TL yada daha yukarı bağış yapıyor. Biz de bu bedel karşılığında fiş keserek askıya asıyoruz. İhtiyaç sahipleri gelip askıdaki fiş karşılığında peynirini alıyor. İzmir’de son dönemde artan göç ve mültecilerle birlikte ihtiyaç sahibi yoksul insan sayısı arttı. Bu kampanya ile bir nebze olsun yaşam mücadelelerine destek olmak istedik. Hayırseverlerin katkılarını bekliyoruz. Özellikle Ramazan ayı için gıda ihtiyaçlarını karşılayan vatandaşlar hem kendilerine hem de yoksul ve ihtiyaç sahiplerine bağışta bulunarak hayır da işlemiş oluyor" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.