Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9831
%-0.23
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,07
%-0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Celal Kılıçdaroğlu, Vali Yardımcısı ile görüştü

Celal Kılıçdaroğlu, Vali Yardımcısı ile görüştü

Siyasi partilerin içerisindeki FETÖ/PDY üyelerinin belirlenmesine dikkat çekmek için Aydın'ın Söke İlçesi'nden Didim İlçesi'ne doğru 4 gün yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Vali Yardımcısı Alper Faruk Güngör ile görüştü. 

  • Ege Postası
  • 30.11.2016 - 09:37

Aydın Vali Yardımcısı Alper Faruk Güngör, siyasi partilerin içerisindeki FETÖ/PDY üyelerinin belirlenmesine dikkat çekmek için Söke'den Didim'e 4 gün yürüyen Celal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Didim Kaymakamlığı'nda basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 30 dakika sürdü. 

Kaymakamlık çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve ellerinde mevcut bilgi ve delillerden oluşan bir dosyayı Vali Yardımcısı Alper Faruk Güngör'e teslim ettiklerini söyleyen Celal Kılıçdaroğlu, "Ağabeyimin CHP Genel Başkanı olması, benim ülkeme karşı sorumluluklarımı gözardı etmeme neden olamaz. Kendisinin partisine sızmış bir yanlış oluşuma karşı tepki koymamı ve koyuş şeklimi beğenmeyenler olabilir. Eski bir Türk atasözünde olduğu gibi, 'Her yiğidin yoğurt yiyişi vardır'. Bizim tepkimizin siyasetle alakası yoktur. Herhangi bir kişi ve kurumla da alakası yoktur. Tamamen özgür irademle ülkemizin sade bir vatandaşı olarak verdiğimiz bir mücadeledir" dedi.

Bu mücadelesinde devleti de yanında gördüğü için mutlu olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Sayın Vali Yardımcımızla olan görüşmemizle ilgili daha detaylı bilgileri önümüzdeki günlerde paylaşmaya devam edeceğim. Buradan Sayın İçişleri Bakanımıza, Sayın Valimize ve Sayın Vali Yardımcılarımıza bu konuyla ilgilendikleri için çok teşekkür ediyorum. Başlattığım oruca da devam ediyorum. Sağlık durumum da iyi. Mücadelemiz Didim'deki FETÖ destekçileri gidene kadar devam edecektir" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.