Dolar 32,3879
%0.22
Euro 35,0337
%-0.09
Altın 2.326,280
%0.25
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cem Yılmaz'ın filmi İzmirlilerle buluşuyor

Cem Yılmaz'ın filmi İzmirlilerle buluşuyor

CEM Yılmaz'ın senaristliğini, yönetmenliğini ve başrol oyunculuğunu yaptığı komedi filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler'in İzmir özel gösterimi, 14 Kasım Cumartesi günü saat 16.00'da İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşecek. Cem Yılmaz'ın filmi İzmirlilerle buluşuyor

  • Ege Postası
  • 10.11.2015 - 11:56
Ali Baba ve 7 Cüceler filminin 13 Kasım'da vizyona girmesinin ardından İzmir özel gösterimi için Optimum'a gelecek olan Cem Yılmaz ve filmin başrol oyuncuları Cinemaximum sinemalarında yapılacak bu gösterimde hayranlarıyla buluşacak. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Optimum AVM Cinemaximum sinemalarında İzmirlilerle birlikte filmi izleyecek.



FİLMİN KONUSU
Başarısız geçen iş hayatlarınının yapacakları yurt dışı seyahatinde değişeceğini düşünen Şenay ve İlber, katıldıkları bahçecilik fuarında yanlış kişilerle karşılaşıp beklemedikleri bir olayın tam ortasına düşerler. Zengin olma hayalini başka bir bahara bırakan Şenay ve İlber, dünyayı tehdit eden bir güç ile karşı karşıya olduklarını kısa zamanda anlayarak tüm insanlığı kurtarmanın yollarını aramaya başlar. Şenay Züccaciye'nin ortakları Şenay ve İlber, bahçe cüceleri satmaktadır. Yeniliğe ve gelişmeye açık şirketleri yeterince ilgi görmeyince Sofya'da yapılacak bir fuara katılmaya karar verirler.



Fuar'da planladıkları istedikleri gibi gitmez ve oldukça karmaşık bir ağ içine iyilerle, kötülerin tam ortasına düşmüşlerdir. Karşılaştıkları zorlukları kendi yöntemleri ile çözmeye çalışırken yardımcıları Şenay'ın kalbini çalan güzel Rus kızı Veoronika ve eski Rus askeri Memedov olacaktır. Şenay ve İlber için artık hayat eskisi gibi olmayacaktır. Artık onlar para kazanmaya çalışan bir esnaf değil, insanlığın kurtuluşu için mücadele eden birer kahraman olma yolundadırlar. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.