Dolar 32,4400
%-0.14
Euro 34,7496
%-0.64
Altın 2.439,490
%0.13
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme Belediyespor başarıya doymuyor

Çeşme Belediyespor başarıya doymuyor

İzmir'de, Çeşme Belediyespor U-12 ve U-19 takımları lig maçlarının bitmesine birer maç kalmasına rağmen şampiyonluklarını ilan ederken, plaj voleybolu oyuncuları da Ege Bölge ikincisi olarak Kulüplerarası Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.

  • Ege Postası
  • 30.05.2017 - 12:08

Çeşme Belediyespor'un Öznur İssi ve Sude Cenger'den oluşan plaj voleybolu takımı bölge ikincisi olarak Sinop'ta düzenlenecek Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanırken, U12 ve U19 takımlarının da sezonunun tamamlanmasına bir hafta kala kendi liglerinde şampiyonluğu garantilemesi, camiada büyük sevinç yarattı.

Derya Arıç'ın çalıştırdığı Plaj Voleybol takımı, 30 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında Sinop'ta yapılacak Kulüplerarası Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti. Öte yandan, Çeşme Belediyespor Satranç Takımının da, Türkiye Satranç Liginde oynayarak Çeşme'yi temsil edeceği ifade edildi. 

Satranç takımlarının da önümüzdeki sezon Türkiye Satranç 2. Ligi'nde yer alacağını açıklayan Kulüp Başkanı Şerif Gün, "Tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve onlara destek veren ailelelerini kutluyorum" diye konuştu.

Tüm Çeşme halkını spor yapmaya davet eden Başkan Gün, zemini yenilenen Çeşme Stadı'nda haftanın üç günü ücretsiz aerobik dersi verdiklerini, fitness salonunu da hizmete açtıklarını belirterek, "Kulüp olarak sağladığımız tüm imkanlara rağmen üzülerek söylüyorum ki, çalışmalar yeterli ilgiyi görmedi. Aerobike en az 40-50 kişi katılır diye düşünüyorduk ama sayı çok yetersiz kaldı. Biz ısrarla Çeşmelileri spora davet ediyoruz. Stadımız, kondisyon aletlerimiz ve akademili antrenörlerimizle hizmet vermeye devam ediyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.