Dolar 32,3377
%0.27
Euro 35,1323
%0.03
Altın 2.305,740
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme'de Ata'ya Saygı etkinliği

Çeşme'de Ata'ya Saygı etkinliği

İzmir'in Çeşme ilçesinde vatandaşların keyifli bir bayram tatili geçirebilmesi için tüm hazırlıkların yapıldığını söyleyen Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, bayramın ardından 1-2 Temmuz tarihlerinde Ata'ya Saygı etkinliği düzenleyeceklerini kaydetti.

  • Ege Postası
  • 23.06.2017 - 17:05

Ramazan Bayramı'nın insanların birbirine saygı, sevgi göstereceği, özgürlük, demokrasi, insan hakları ve adalete daha sıkı sarılacağı bir bayram olmasını dileyen CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Çeşme olarak bayrama hazır olduklarını belirtti. Belediye olarak bütün hazırlıkları yaptıklarını ifade eden Dalgıc, "Bütün vatandaşlarımızı Çeşme'de, stresten uzak, keyifli bir tatil yapmaya davet ediyorum. Bayramın hemen arkasından da, 1-2 Temmuz tarihlerinde, çok önemsediğimiz, Ata'mızın Çeşme'yi ziyaret etmesinin anısına 'Ata'ya Saygı' etkinliğimiz var. Bu etkinliği geçen yıl başlatacaktık. Maalesef 15 Temmuz'da yaşananlar nedeniyle ertelemek zorunda kalmıştık. Ilıca mahallemizde dolu dolu bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Önemli isimlerin katılacağı Ata'mızla ilgili söyleşiler, valsler, eğlenceler, sergilerle dolu dolu bir program hazırladık. Bu çok önem verdiğimiz etkinliğe bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.

"GÖNÜL RAHATLIĞI İÇİNDE DENİZE GİREBİLİRSİNİZ"

Çeşme denizin temiz olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "Denizlerimizin her noktasından, kimsenin kafasında soru kalmayacak şekilde tahliller yaptırıyoruz. Geçmişte de tahliller yapılıyordu. Bu dönem içinde daha da hassasiyetle yaptırıyoruz. Denizimizin değişik bölgelerinden ve değişik derinliklerinden numuneler alarak sık sık tahlil ettiriyoruz. Her türlü tahlil yapılıyor. Hem Dokuz Eylül Üniversitesi'nde hem de ilgili kurumların laboratuvarlarında tahliller gerçekleştiriliyor. Yapılan bütün ölçümlerde, öngörülen limitlerin altında değerler ortaya çıktı. Bu da Çeşme denizinin ne kadar temiz olduğunu gözler önüne seriyor. Değerler, hiç kimsenin kafasında en ufak bir şüphe dahi oluşturmayacak şekilde. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı içinde Çeşme denizinde serinleyebilecek" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.