Dolar 32,3462
%0.3
Euro 35,1024
%-0.05
Altın 2.309,340
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme'de çıkan arbedeye soruşturma

Çeşme'de çıkan arbedeye soruşturma

İzmir'in Çeşme İlçesi Gücücek Koyu'ndaki Beach Club'a 3 gün önce konteyner konulması sırasında şirket yöneticileriyle çevredeki 8 sitenin sakinleri arasında çıkan arbedeyle ilgili soruşturma devam ederken, site yönetim kurulu başkanı ifadeye çağrıldı. Sahile konteyner konulmak istenmesi bardağı taşırmıştı...

  • Ege Postası
  • 17.08.2017 - 17:07

Çevresinde 8 site bulunan Gücücek Koyu'nda 1975 metrekarelik alanı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan kiralayan şirketin, sahil kıyısını taş duvarlar ve hasır paravanlarla kapatması, sezon başından bu yana çevre sakinlerinin tepkisini çekti.

Toplam 8 sitedeki 416 konut sahibinin yaz aylarında kullandığı sahilin Beach Club olarak kiraya verilmesi üzerine kendilerine sahilde küçük bir yer bırakılan site sakinleri tepki gösterdi. En son işletmenin buraya konteyner koymak istemesi üzerine site sakinleri tepki gösterince arbede çıktı. Jandarmanın havaya ateş açması üzerine arbede sona erdi. Tepkiler üzerine, plaja indirilen konteyner, geri alınarak yol kıyısına konuldu.

SİTE BAŞKANI JANDARMADA

Olayın üstünden geçen 3 günün ardından bugün Gücücek Koyu yakınlarında bulunan Yuvamkent Sitesi'ne giden jandarma ekipleri, Site Yönetim Kurulu Başkanı Musa Kazım Tuzcu'yu, ifadesine başvurulmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü.

Tuzcu'nun, çıkan arbede sırasında işletme çalışanlarının kafasına taşla vurduğu iddiasıyla ifadesine başvurulduğu belirtildi. Tuzcu, ifadesinin ardından jandarma karakolundan ayrılırken,  suçlamayı reddettiğini söyledi. Tuzcu, şunları söyledi:

" Biz konteynerin plajdan kalkmasını istedik. Durup dururken niye taş atayı? Yazık, günah. Ben bu iftiraları anlayamıyorum. Beni hedef seçmelerinin nedeni, haksızlıklara tahammül edememem. Jandarma bir tek beni alıyor. Neden diğer site başkanları alınmıyor da ben alınıyoru? Çünkü her şeye ben koşuyorum. Alsınlar, ne yapalım. Hırsızlık etmedim, namussuzluk etmedim." (DHA)

Çeşme'de konteyner isyanı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.