Dolar 32,3823
%0.2
Euro 35,0462
%-0.05
Altın 2.326,580
%0.27
Bist-100 9,10
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme'de çim saha tamamlandı, ilk maç o tarihte

Çeşme'de çim saha tamamlandı, ilk maç o tarihte

Çeşme Belediyespor'un, zemini yenilenen Çeşme sahasındaki ilk maçını Seferihisar Belediyespor ile oynayacağı ifade edilirken, sahaya 10 bin metrekare çim döşendi.

  • Ege Postası
  • 20.12.2016 - 11:30

Çeşme sahasında, kısa bir süre önce başlanan çalışmalar tamamlandı. Çalışmalar boyunca 10 bin metrekare çim döşenirken, Çeşme Belediyespor'u oyuncuları yeni sahada maç heyecanı sardı. Oyuncuların, ilk yarının ilk maçı 7 Ocak'ta Seferihisar Belediyespor ile yapacağı öğrenilirken, sahadaki bazı noktalarında yenilendiği bildirildi. Çeşme Belediyespor Başkanı Şerif Gün, çalışmalar hakkında bilgi vererek, sahadan vatandaşlarında yaralanabileceği söyledi. Gün, "Her adale grubunu çalıştıracak spor aletlerinden, okul tarafındaki kale arkası bölüme monte edeceğiz. Gerek koşu yolumuzdan, gerek bu spor aletlerimizden, gerekse tel örgü dışındaki çimlendirdiğimiz alandan, spor yapmak isteyen tüm halkımız yararlanabilecek. Kafamızdan geçen tarih 30 Mart. 30 Mart tarihinden sonra, hocalarımızın gözetiminde ve eşliğinde, belirlenen saatlerde, jimnastik aletlerimizden yararlanabilecek, koşu ve kültürfizik çalışması yapabilecek. Uganda çim döşendi ve aralarına her dönem yeşil kalan Lolium Çim ekildi. Ayrıca sulama sistemi değiştirilerek yenilendi. Sahamız bakımda olduğu için ilk yarı maçlarının ikisini Alaçatı'da, diğer maçların tamamını rakip sahalarda oynadık. Bu konuda, Amatör Spor Kulüpler Federasyonu ve karşı rakipler de bize yardımcı oldu. Onların da anlayış göstermeleri sonucu ikinci yarı 12 maçın 10'unu yenilenmiş sahamızda oynayacağız" dedi.

"Onca yıl sonra ilk defa bakım yapıldı"
Gün, "Mevcut sahamızın 8-10 yıldır zemini hiç değiştirilmemişti. Onca yıl sonra ilk defa bakım, onarım, yenileme çalışması yapıldı. Tesislerde yeni bir çamaşırhane oluşturduk. Yıkama ve kurutma makinaları aldık. Ekonomik olarak hiçbir sıkıntımız yok. Tüm ödemeler banka hesaplarına günü geçmeden yatırılıyor. Burada lokomotif futbol takımı olsa da diğer branşlarımıza da aynı önemi veriyoruz. Devre arasında takıma takviye yapıp yapmayacağımızı yönetim kurulunda görüşeceğiz. Gelen gideni aratmasın kaygımız da var. Ben, dışarıdan futbolcu alma taraflısı değilim. Alt yapımız iyi gidiyor. İnanıyorum ki alt yapıdan, bizi daha yukarılara taşıyacak çocuklar gelecektir. Şu anda takımımızın yüzde 60'ı Çeşmeli. Ama şunu da söylemeliyim; Çeşme Belediyespor formasını giydikten sonra hepsi bizim çocuğumuz. Takım kurmak kolay. Önemli olan içine ruh sokabilmek. Yerli futbolcumuzun, zor zamanlarda daha çok yükün altına gireceğini düşünüyorum. Alt yapının önünü açmak istiyoruz. Amatör kümede önemli olan en geniş kitlenin spor yapması. Mümkün olduğu kadar gençliği sahalara çekmek için çaba gösteriyoruz" şeklinde konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.