Dolar 32,3194
%0.21
Euro 35,1068
%-0.04
Altın 2.295,660
%0.8
Bist-100 9,05
%2.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme'de denizciler artık bu kurslara gitmek zorunda

Çeşme'de denizciler artık bu kurslara gitmek zorunda

Turizm işletme belgeli teknelerin personeli için bazı eğitimlerin alınması ve Çeşme'nin pilot bölge olarak ilan edilmesi üzerine, Çeşme Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde denizcilere yönelik kurslar açılmasına karar verildi.

  • Ege Postası
  • 11.01.2017 - 15:20

Çeşme Denizciler Derneği, bir duyuru yayınlayarak, turizm işletme belgeli tüm ticari tekneleri donatan, kaptan veya personellerinin bazı eğitimleri almalarının zorunlu kılındığını açıkladı. Turizm İşletme Belgeli Ticari Teknelerin, donatan, kaptan ve personellerine yönelik verilecek eğitim kapsamında, Çeşme Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından; kişisel gelişim ve eğitim kursu, hijyen kursu, iş organizasyonu kursu ve iş güvenliği ve işçi sağlığı kursu açılacağı belirtildi. Çeşme Denizciler Derneğinden yapılan açıklamada, kursların talebe göre açılacağı vurgulanarak, kursa katılmak isteyen denizcilerin, kimlik fotokopileri ile derneklerine başvurması istendi. 

Çeşme'de denizciler İngilizce öğrenecek

Öte yandan Çeşme Denizciler Derneği, üyelerine hızlandırılmış temel İngilizce ve Denizcilik İngilizcesi kursu düzenleyecek.

Denizcilik sektöründe çalışan üyelerinin İngilizce bilmelerinin önemine dikkat çeken Çeşme Denizciler Derneği yöneticileri, dil bilmeyen yada dilini geliştirmek isteyen üyeleri için İngilizce kursu açmaya karar verdi.
Dernek üyeleri için ücretsiz olacak İngilizce kursunun hızlandırılmış, teorik ve pratik bir kurs olacağını ifade eden dernek yöneticileri, şu ifadelere yer verdi:

"Sektördeki denizcilerimize özel hazırladığımız kurs programına sizlerde katılabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek veya dil öğrenmek istiyorsanız, günlük hayatta ve iş hayatında sizlere önemli derecede katkı sağlayacak eğitimlere katılabilirsiniz. Kısa zamanda çok şey kazanacağınızdan emin olabilirsiniz."

İngilizce kursunun her Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 15.00'de, dernek binasında yapılacağı belirtilirken, kursa, dernek üyesi olmayan, İngilizce öğrenmek isteyen kişilerin de Çeşme Denizciler Derneği'ne bağış yaparak katılabilecekleri vurgulandı. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.